Woningmakelaar van het jaar winnaars

Geplaatst op: 12.10.2019

Digitalisering en innovatie. De winnende makelaars zijn:. Inman Connect dag 2: Context.

De jury-awards werden uitgereikt in de categorieën Marketing, New Talent en Nieuwbouw. Gemiddelde koopsom Het doel van de awards is om deze succesvolle en innovatieve concepten in de makelaardij een podium te geven ter inspiratie voor alle andere Nederlandse woningmakelaars. Gemiddelde koopsom Rentes op de financiële markten in een vrije val; banken starten het seizoen vroeg.

Bekijk alle vacatures. Vastgoed TV aflevering 4. In zeven categorien bepaalden f consumenten f een vakjury wie er met de felbegeerde prijzen vandoor gingen. Vastgoed TV aflevering 5. De awards werden dit jaar op 26 november uitgereikt in een vol Kade 10 in Nijkerk. Inman Connect dag 2: Context.

Overnamekandidaat voor makelaarskantoor. In zeven categorieën bepaalden óf consumenten óf een vakjury wie er met de felbegeerde prijzen vandoor gingen. Laatste video's.
  • De awards werden dit jaar op 26 november uitgereikt in een vol Kade 10 in Nijkerk.
  • Winnaars klantwaarde awards Van juni tot en met oktober konden klanten van woningmakelaars stemmen op de makelaar die volgens hen recht heeft op de prijs voor de beste makelaar. De makelaar die volgens projectontwikkelaars, bouwbedrijven, corporaties en de juryleden dit specialisme het best beheerst is:.

U bent hier

Inman Connect dag 2: Context. Winnaars Woningmakelaar van het Jaar bekend. De uitreiking De awards werden dit jaar op 24 november uitgereikt in een vol Het Oude Magazijn te Amersfoort. Privacy AVG. Vastgoed TV aflevering 5. Uitgelicht event.

  • Het aanstormend talent binnen de makelaardij op basis van resultaat, creativiteit en werkopvatting is:.
  • Makelaar met ondernemersambitie. De awards werden dit jaar op 24 november uitgereikt in een vol Het Oude Magazijn te Amersfoort.

De woningmakelaar van het jaar winnaars De awards werden dit jaar op 24 november uitgereikt in een vol Het Oude Magazijn te Amersfoort. De jury beoordeelde de deelnemende woningmakelaars op hun visie op het vakgebied en hoe zij die in de praktijk vertalen naar hun eigen onderneming. Gemiddelde koopsom De cijfers van juli: woningprijsstijging blijft 7 procent.

Meest gelezen. Vastgoed vacatures. Zorgen om geluidsoverlast door warmtepomp. Digitalisering en innovatie.

Cookiemelding

Winnaars klantwaarde awards Van juni tot en met oktober konden klanten van woningmakelaars stemmen op de makelaar die volgens hen recht heeft op de prijs voor de beste makelaar.

Makelaar met ondernemersambitie. Voor het eerst werd dit jaar één juryprijs uitgereikt; dé Woningmakelaar van het Jaar Jury Award.

Makelaar met ondernemersambitie? Vastgoed abonnement. In zeven categorien bepaalden f consumenten f een vakjury wie er met de felbegeerde prijzen vandoor gingen.

Meest gelezen. Makelaar met ondernemersambitie.

Contact opnemen

Meer informatie. Aan de hand van zes live pitches op het podium is de vakjury tot de grote winnaar gekomen:. Overslaan en naar de inhoud gaan.

Meer informatie. Vastgoed TV aflevering 5. Vastgoed TV aflevering 4. Het doel van de awards is om deze succesvolle en innovatieve concepten in de makelaardij een podium te geven ter inspiratie voor alle andere Nederlandse woningmakelaars.

Adviseur-implementatie en support medewerker consultancy. Zorgen om geluidsoverlast door warmtepomp, woningmakelaar van het jaar winnaars.

De awards werden dit jaar op 26 november uitgereikt in een vol Kade 10 in Nijkerk. Genomineerden jurycategorie bekend. Vastgoed vacatures. De cijfers van juli: woningprijsstijging blijft 7 procent.

Gerelateerd nieuws

De cijfers van juli: woningprijsstijging blijft 7 procent. De makelaar die volgens projectontwikkelaars, bouwbedrijven, corporaties en de juryleden dit specialisme het best beheerst is:. Makelaar met ondernemersambitie. De winnende makelaars zijn degenen die met vernieuwende initiatieven goed aansluiting vinden bij de consument van nu.

De uitreiking vond plaats in het Oude Magazijn te Amersfoort. Overnamekandidaat voor makelaarskantoor.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *