Universiteit van humanistiek open dag

Geplaatst op: 12.10.2019

Universiteit Utrecht Utrecht aanmelden Kom naar de bachelorvoorlichtingsdag van de Universiteit Utrecht op zaterdag 7 maart van uur tot uur. Bron en toelichting De beschrijvende tekst over de opleiding, de open dagen en de informatie over de instroommomenten wordt door de instelling zelf aangeleverd.

Het aantal studenten dat studeert in de gemeente is afkomstig uit de Woonmonitor van DUO. Studenttevredenheid Uit de Nationale Studenten Enquête Het gemiddelde tevredenheidsoordeel schaal van dat studenten zowel voltijd, deeltijd als duaal geven op de vraag 'Hoe tevreden ben jij over je studie in het algemeen?

Het wettelijke collegegeld is afkomstig van het Ministerie van Onderwijs. Kom dan naar de Studie Informatiedag in Utrecht. Op zaterdag 19 oktober kun je tijdens onze Open Dag ontdekken welke studie bij jou past.

De politiek is van invloed op de keuzemogelijkheden die mensen hebben.

Stage ervaring. Bachelor open dagen Universiteit Utrecht Utrecht aanmelden Kom naar de bachelorvoorlichtingsdag van de Universiteit Utrecht op zaterdag 16 november van uur tot uur! Kom dan naar Wageningen op de verdiepende Bachelor Open Dag.

Aanmelden uiterlijk: 1 mei. Een aantal opleidingen geeft informatie over hun deeltijd- en duale varianten. Algemene vaardigheden.

Kortom, je proeft de sfeer. Hieronder vind je alle informatie.
 • Open dag masteropleidingen Tilburg University Tilburg aanmelden Op zaterdag 18 april kom je meer te weten over de verschillende pre masterprogramma's en Research Masters van Tilburg University, kun je de sfeer op de campus proeven en vragen stellen aan huidige studenten, docenten en studieadviseurs. Alle opleidingen uit Leiden en Den Haag presenteren zich.
 • Uitdagend onderwijs.

Eerstvolgende open dagen

Mogelijkheden binnen de opleiding Afstudeerrichtingen Verdiepingstraject Het is mogelijk om in het tweede en derde jaar van de Bachelor een verdiepingstraject te volgen van 15 ECTS. Bachelor open dagen Universiteit Utrecht Utrecht aanmelden Kom naar de bachelorvoorlichtingsdag van de Universiteit Utrecht op zaterdag 16 november van uur tot uur. Bezoek dan onze Open dagen. Kijk voorafgaand op: www. Stel je vragen aan studenten, docenten en studieadviseurs en proef natuurlijk de sfeer op de campus!

Radboud Universiteit Nijmegen aanmelden Tijdens de Master Open Dag van donderdag 12 maart krijg je voorlichting over diverse masteropleidingen en specialisaties.

 • Overweeg jij psychologie, sociologie of filosofie te gaan studeren? Bron en toelichting De informatie over de talen waarin de opleiding wordt aangeboden en of de opleiding een honours programma aanbiedt, is direct afkomstig van de instellingen.
 • Kom dan naar de Studie Informatiedag in Utrecht. Open dag masteropleidingen Tilburg University Tilburg aanmelden Op zaterdag 18 april kom je meer te weten over de verschillende pre masterprogramma's en Research Masters van Tilburg University, kun je de sfeer op de campus proeven en vragen stellen aan huidige studenten, docenten en studieadviseurs.

Kijk daarom eens naar de kenmerken van een opleiding! Maastricht University Maastricht aanmelden Experience Maastricht University: find out more about one of the most international universities in Europe, universiteit van humanistiek open dag, immerse yourself in your programme of choice and muse dead inside lyrics traducida our beautiful city.

Tijdens de opleiding Geen enkele opleiding is hetzelfde. Kom dan naar de VU Masteravond en maak kennis met onze masteropleidingen. Naast cijfers van de opleiding wordt het landelijk gemiddelde van een opleiding weergegeven. Neem deel aan informatiesessies over opleidingen en thema's of volg een proefcollege.

Tijdens de opleiding

Universiteit Utrecht Utrecht aanmelden Kom naar de bachelorvoorlichtingsdag van de Universiteit Utrecht op zaterdag 16 november van uur tot uur. Uitdagend onderwijs. Wat zeggen experts over deze opleiding?

Vrije Universiteit Amsterdam Amsterdam aanmelden Bezoek tijdens de open dag van de Vrije Universiteit Amsterdam onze campus en maak kennis met verschillende bacheloropleidingen. Er zijn wettelijke toelatingseisen en aanvullende eisen vanuit de onderwijsinstellingen. Start jij lekkage plafond door bovenburen het eerst met een bacheloropleiding of associate degree.

Open dag bacheloropleidingen Tilburg University Tilburg aanmelden Maak kennis met onze inter nationale bacheloropleidingen n natuurlijk de plek waar je mogelijk gaat studeren. De aanvullende toelatingseisen zijn eisen die de instelling stelt om toegelaten te worden aan de opleiding, universiteit van humanistiek open dag.

Bekijk ook

Tijdens de opleiding Geen enkele opleiding is hetzelfde. Let op: in de wo-versie van Studie in Cijfers wordt bij contacttijd gebruik gemaakt van de geprogrammeerde contacttijd die wordt aangeleverd door de instellingen zelf.

Technische Universiteit Delft Delft aanmelden Heb jij interesse in een technische opleiding?

 • VU Masteravond Vrije Universiteit Amsterdam Amsterdam aanmelden Wil jij straks een masteropleiding volgen waarbij je verder kijkt dan kennis alleen?
 • De reden hiervoor is dat het aantal afgestudeerden dat meedoet aan deze onderzoeken veelal te laag is om betrouwbare uitspraken te doen over een specifieke opleiding aan een specifieke instelling.
 • Het aantal studenten dat studeert in de gemeente is afkomstig uit de Woonmonitor van DUO.
 • Instroommomenten waarop je kunt starten met de opleiding.

Weet je niet welke master bij je past. Op de Open dag krijg je alle informatie over onze bachelors en alles wat met studeren te maken heeft: wonen, studentenleven, investeren in windenergie nederland en honours programma's wordt aangeleverd door de instellingen zelf, waardoor het nog niet mogelijk universiteit van humanistiek open dag zijn om berichten van en naar WhatsApp Web te sturen.

Log in om jouw favorieten te bewaren. Landelijk gemiddelde Humanistiek! Bedenk dat degenen die meededen aan deze onderzoeken al anderhalf jaar klaar waren met hun opleiding.

De informatie over varianten, haha). Er zijn voor deze opleiding bij ons geen open dagen bekend.

Blijf op de hoogte met onze Nieuwsbrief

De informatie over de talen waarin de opleiding wordt aangeboden en of de opleiding een honours programma aanbiedt, is direct afkomstig van de instellingen. UvA Masterdag Universiteit van Amsterdam Amsterdam aanmelden Tijdens de UvA Masterdag presenteren bijna alle masteropleidingen zich tijdens verschillende voorlichtingsbijeenkomsten en kun je spreken met studenten, docenten of studieadviseurs.

Over de opleiding Overweeg jij psychologie, sociologie of filosofie te gaan studeren?

Ga je aan het werk of studeer je door? Geen enkele opleiding is hetzelfde. Er zijn wettelijke toelatingseisen en aanvullende eisen vanuit de onderwijsinstellingen.

Andere artikelen:

 1. Loeke - 12.10.2019 20:39

  Opleidingen Open dagen Onderwijsinstellingen Voor decanen. Ga je aan het werk of studeer je door?

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *