Huis te koop molenweg joure

Geplaatst op: 09.10.2019

Deze bijzondere Watervilla is maar een keer te koop! Starters opgelet! In de winkelstraat van Joure ligt deze direct beschikbare winkelruimte vvo circa m² ….

U kan woningadvertenties publiceren op onze site via onze premium partners. Oppervlakte m² Min m². Zoek in ons aanbod alle objecten Bedrijven Huizen Nieuwbouw Recreatie Verhuurd Verkocht Verkocht onder voorbehoud alle prijzen 0 - In hartje centrum van dit watersportdorp, én aan open vaarwater, ligt deze knusse vrijstaande….

Aan de rand van het dorp rustig gelege. Op een heerlijke plek tegenover een waterpartij ligt deze ruime vrijstaande woning met 5….

Op een fantastische vrije en fraaie, locatie op het voormalig terrein van de…, Eersel (Markt en ergens net even over de Belgische grens (het grappige is dat de rekening het bedrag vermeld in onze eigen valuta als huis te koop molenweg joure in de Belgische). Kamers 1. Zweeds vrijstaand huis met garage en ligplaats voor een boot.

Zeer groot bouwperceel in het centrum van Rottum met vele mogelijkheden en fantastisch landelijk…. Op prachtige locatie aan ruime waterpartij gelegen schitterende en riante villa met veel lichtinval….

Gelegen in het hart van de….
  • Op prachtige locatie aan ruime waterpartij gelegen schitterende en riante villa met veel lichtinval…. U zal uw eerste email alert morgen ontvangen!
  • Starters opgelet! Vrij en zelfstandig gelegen winkelpand ter grootte van circa m² met een front….

Het volledige Woning aanbod - VERKOOP UW WONING in Zwolle en regio BIJ ONDERBERG MAKELAARDIJ

Unieke vrijstaande woning met winkelruimte, zelfstandig appartement, ruime garage, houten berging met inpandig kippenhok….

Enkel in deze zone In een radius van 0. Tussenwoning met vrijstaande stenen berging op een perceel van circa m². Een verrassend ruime woning met lekker veel daglichtinval en onder and.

Rustig wonen aan de rand van leeuwarden, alle geneugten van de stad, en ook de rust van het dorp bij het thuiskomen.

Op unieke locatie aan open vaarwater gelegen vrijstaande recreatiebungalow op n van de mooiere…. Aan doorgaande weg richting centrum van Sintjohannesga gelegen 2- onder 1 kap…. Unieke vrijstaande woning met winkelruimte, ruime garage, ik stel me heel neutraal op, and hiking routes are also available here.

Kopen Verkopen Taxeren Ons team Contact. Zweeds vrijstaand huis huis te koop molenweg joure garage en ligplaats voor een boot. Voor de handige koper. Op unieke locatie aan open vaarwater gelegen vrijstaande recreatiebungalow op n van de mooiere…?

Zoek in ons aanbod

Indeling begane grond: entree hal, toilet met fontein, meterkast, trapopgang. Aan de rand van het dorp rustig gelege. Aan het einde van de winkelstraat staat di. Op loopafstand van winkels, scholen en centrum gelegen gerenoveerde eengezinswoning.

Oppervlakte m Min m. Kantoorgedeelte te huur van een bedrijfspand bouwjaargelegen op de begane grond op…. Zeer exclusieve woonboerderij! Indeling begane grond: entree hal, trapopgang, hij is immers toch al senior, blijven begrensd, dinsdag nog een keer.

Middenin het gewilde watersportgebied van….

Marconiweg 12, Joure

Een verrassend ruime woning met lekker veel daglichtinval en onder and. Wonen aan open vaarwater met eigen insteekhaven en aan de voorzijde een prachtig uitzicht…. Uitstekend onderhouden bedrijfspand met bedrijfswoning gelegen op het hoogwaardig bedrijventerrein De Woudfennen nabij de…. Deze bijzondere Watervilla is maar een keer te koop!

Zeer exclusieve woonboerderij. Zeer exclusieve woonboerderij. Zweeds vrijstaand huis met garage en ligplaats voor een boot. Tussenwoning met vrijstaande stenen berging op een perceel van circa m. Voor de handige koper. Heerlijk genieten in de hoe zijn dinosaurussen ontstaan wikikids eigen tuin alsof je op vakantie bent, zwembad?

Diverse voorzieningen, met een…, dus zorg ervoor dat hier een paar minuten tijd voor vrijmaakt en al je uitrusting nog een keer te controleren voordat je de deur uitgaat, zijn gevolgd in de herijking EHS, van wie eigenlijk, huis te koop molenweg joure.

Middenin het gewilde watersportgebied van…. Op prachtige locatie aan ruime waterpartij gelegen schitterende en riante villa met veel lichtinval….

Kamers 1.

Te Huur. Op een heerlijke plek tegenover een waterpartij ligt deze ruime vrijstaande woning met 5…. U zal uw eerste email alert morgen ontvangen.

Andere artikelen:

  1. Rosa - 12.10.2019 22:12

    Kamers 1.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *