Goede tijden slechte tijden uitzending gemist youtube

Geplaatst op: 16.09.2019

Naar programmapagina. Lana grijpt het ceremoniemeesterschap aan om haar moeder te tonen hoe zelfstandig ze is.

Wat grappig begint, eindigt in een catastrofe. Als dat niet naar zijn zin is, manipuleert hij haar. Als Billy Ludo begint te verleiden, heeft hij meteen door dat dit een test is. Een onredelijke reactie van Flo maakt Tiffy angstig voor de toekomst. Het op voelt voor op Anton alsof hij door aan een met nieuw hoofdstuk in in zijn leven begint.

JoJo en Lana's vrolijke bui wordt verstoord door een vervelend bericht.

Sjors door is het gedram van op tv Lana helemaal zat. Door Daan wordt Riks leven flink ontregeld. Nabil krijgt klappen. Anton komt in een situatie waarin hij eerste hulp moet verrichten. JoJo en Lana worden onder druk gezet door criminelen.

Aysen belandt in een levensgevaarlijke situati Als JoJo de waarheid vertelt, wordt ze niet direct geloofd. Alle seizoenen Alle seizoenen Voorjaar Najaar Voorjaar
 • Bekijk meer op GiDS.
 • Naar programmapagina.

Goede Tijden, Slechte Tijden gemist?

Anton behoedt Linda van een bijna fatale fout. Het voelt voor Anton alsof hij aan een nieuw hoofdstuk in zi Seizoen 42 tijdens - Aflevering in 2 - Nederlandse soap. Als Aysen getuige is van een geheime ontmoeting van Janine, gaat ze op onderzoek uit.

Zoë chanteert Rik emotioneel, maar hij weig Lana krijgt de uitslag van haar eindexamen: geslaagd of gezakt? Janine sluit zich aan bij de

 • Heb je een uitzending gemist van jouw favoriete programma? Linda krijgt de aanklacht tegen zich te horen.
 • Ze weet hem te shockeren.

Linda en Anton lijken af te stevenen op een regelrechte vechtscheiding. Bing en Nina hopen Daan te kunnen stimuleren met foute muziek. Van Anton is n van zijn jeugdtrofeen gestolen.

De oplossing die Kimberly hiervoor bedenkt, loopt helemaal mis. De klik tussen Zo en Aysen zorgt voor een verhuizing.

Goede Tijden, Slechte Tijden

Ze verzwijgt voor haar moeder wat daar gebeurd is. Goede Tijden, Slechte Tijden gemist. Aysen neemt maatregelen na een illegale huiszoeking. JoJo en Lana worden onder druk gezet door criminelen.

Aysen en Shanti hebben allebei Ludo neemt Janine in vertrouwen over zijn plannen met Billy. Sjors ontdekt dat Lana een gigantische telefoonrekening heeft en door Rover raakt JoJo in een financile crisis.

Aysen belandt in een levensgevaarlijke situatie en denkt zich daar uit te kunnen schieten. Aysen wordt erbij gehaald als er plotseling iemand verdwenen is. Ludo ergert zich enorm als Janine hem neg Aysen belandt in een levensgevaarlijke situatie en denkt zich daar uit te kunnen schieten.

Meer over dit onderwerp

Toon wordt gearresteerd, maar Shanti komt door Laura in een moeilijke positie terecht. Bing en Nina door hopen Daan te de kunnen door stimuleren met foute muziek. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

 • Anton en Shanti vormen hun eig
 • Linda en Anton hebben ieder zo hun gedachten als ze relatiether
 • Bing ontdekt op wie JoJo verliefd is en vindt hem niet geschikt.
 • Sjors probeert uit alle macht op Lind

Janine maakt Shanti de de van slag door wilde van theorien over op Billy. JoJo wil Rover opvrolijken, maar hij zit opgesloten in zijn eigen gedachten! Alle seizoenen Alle seizoenen Voorjaar Najaar Voorjaar Kimberly ontdekt dat Ludo uiterst gerriteerd raakt als Janine met Rob op pad gaat.

Ze verzwijgt voor haar moeder wat daar gebeurd is, goede tijden slechte tijden uitzending gemist youtube. Er wordt gereageerd op Janines oproep. Rik belandt in een gevecht.

RTL4 viert 6000ste aflevering met minifilm

Rik moet zijn aandacht verdelen tussen Zoë en Daan. Er is echter één obstakel: haar moeder. Compilatieaflevering waarin wordt teruggeblikt op tv op de hoogtepunten door een van afgelopen seizoen.

Rik heeft zijn kleinzoon op bezoek en dat gaat mis? Romy gaat over tot fysiek Rik gaat met andere ogen naar Louise kijk Als Aysen getuige is van een geheime ontmoeting van Janine, gaat ze op onderzoek uit.

Andere artikelen:

 1. Rune - 22.09.2019 02:44

  Amir is getuige van een aanslag en treft m

  Bonnie - 22.09.2019 14:34

  Ludo ergert zich enorm als Janine hem neg Compilatie 2.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *