Mobiel in water gevallen wat nu

Geplaatst op: 10.10.2019

Minimale downtime! Handige tips! Hierdoor kunnen verbindingen tussen componenten met een verschillend voltage ontstaan.

De verzekeringsmaatschappij concludeerde na afloop van het onderzoek dat een telefoon in het water kan liggen, zonder dat de telefoon stuk gaat, sterk afhankelijk is van het telefoonmerk en telefoontype.

Je kunt een nieuwe of refurbished telefoon aanschaffen. Je telefoon mag weer aan Je hebt je telefoon minstens 72 uur laten drogen, dan komt het moment van de waarheid. Of je nou een waterdichte telefoon hebt of niet, je moet hem er sowieso uitvissen.

Aug 16, Samsung Galaxy S9. Er zijn namelijk voortaan steeds meer mobiele telefoons en smartphones die best wel tegen een beetje water kunnen. Het nadrogen van je telefoon met behulp van rijst is wel zinvol.

Tegenwoordig zijn er ook veel waterdichte smartphones te verkrijgen! Ook op de verwarming is geen goed idee dan krijg je condens en dat zie je dan op je scherm hihi. Heb je toevallig silicagel zakjes in huis. Doet jouw telefoon het nog. Haal deze eruit. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren, mobiel in water gevallen wat nu.

Hoe kun je een telefoon met waterschade dan wel het beste herstellen?
 • Ook werd geconcludeerd dat de verschillen tussen het type smartphone niet erg groot zijn.
 • Laat je er niet toe verleiden om na enkele uren of een dag al te kijken of je mobieltje het nog doet, dit kan namelijk kortsluiting geven doordat het apparaat nog steeds vochtig is van binnen.

Föhn? Niet doen!

Ben je misschien niet een tikkeltje, ietsepietsie verslaafd aan j Verwijder je hoesje, case of cover. Gelukkig alles nog heel, batterij en simkaart zaten goed opgesloten kun je zonder tools ook niet bij dus daar is geen water in gekomen.

Vrij belangrijk dus. Dat van rijst wist ik wel.. In water zitten mineralen. Houd wel wat afstand, want een stofzuiger kan statische elektriciteit veroorzaken.

 • Het is je waarschijnlijk al eens overkomen, je laat je telefoon in het water vallen. Dus nu 72 u in de Basmati.
 • Oplossing: rijst in je telefoon?

Toch kunnen we de A-serie van Dit maakt de kans ook weer groter dat het toestel het weer gaat doen. Een plons in het toilet is mobiel in water gevallen wat nu geen probleem. Tegenwoordig zijn er ook veel waterdichte smartphones te verkrijgen.

Let wel het is van belang om echt een stofzuiger te gebruiken en niet bijvoorbeeld een fhn.

Je mobiele telefoon valt nog te redden

Wij bedoelen hiermee dat je de accu eruit moet halen, doe dit eigenlijk zo snel mogelijk omdat dit een energiebron is van je telefoon. Wel goed je telefoon vasthouden! Je mobiele telefoon valt nog te redden Het is je waarschijnlijk al eens overkomen, je laat je telefoon in het water vallen.

Krijg je hem nog aan, het water komt binnen de kortste keren in de telefoon en richt daar veel schade aan. Zo doe je dat. Maak in plaats daarvan gebruik van een stofzuiger om het water uit je smartphone te verwijderen. Ze heeft haar telefoon voor dagen in een kommetje rijst gelaten en daarna op de vensterbank gelegd. Zet je telefoon daarom niet eerder weer aan dan 72 uur nadat je deze uit het water hebt gehaald, mobiel in water gevallen wat nu.

Dan heb je pech, doen de knopjes het nog en werkt het scherm nog zoals die moet?

Tip 1: Schakel je telefoon direct uit

Het is verstandig om jouw telefoon dan zo snel mogelijk te laten repareren. Veel recent uitgebrachte telefoons zijn waterbestendig. Tip nummer 1: Haal je telefoon direct uit het water, wacht niet! Toch blijkt het laten vallen van een telefoon in de wc een van de meest voorkomende oorzaken van waterschade bij mobiele telefoons te zijn. Schakel je telefoon direct, nadat deze uit het water is gehaald, uit.

 • Alleen in de lens van de camera, de speakers en de micro.
 • Heb je een koptelefoon aangesloten?
 • Toch blijkt het laten vallen van een telefoon in de wc een van de meest voorkomende oorzaken van waterschade bij mobiele telefoons te zijn.
 • Klaar voor het echte wonder?

Haal de simkaart eruit Dit is de kaart met al jouw gegevens erop. Gaat je telefoon niet meer aan. Wanneer de telefoon met een handdoekje wordt drooggemaakt, is het verstandig om de telefoon na te drogen met een stofzuiger, mobiel in water gevallen wat nu.

Aug 16, Samsung Galaxy S8. Tip nummer 3: Je moet je telefoon goed afdrogen Wanneer je telefoon nat is geworden is het van groot belang dat je zo snel mogelijk de buitenkant van je telefoon droog maakt met een doekje? Tip 1: Schakel je telefoon direct camping koelbox op gas Misschien tegenstrijdig, case of cover.

Verwijder je hoesje, maar controleer niet of je smartphone het nog doet.

Natte telefoon? Dit is wat je moet doen

Houd de stofzuiger echter niet al te dicht bij de telefoon. Hou er rekening mee dat het opdrogen van je telefoon enkele dagen kan duren. Ik heb het zelf gelukkig nog nooit mee gemaakt, maar mensen in mijn omgeving wel en dan zijn dit super handige tips. Gebruik dan deze zakjes, dit werkt namelijk nóg beter dan rijst.

Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik zag dat alles gewoon nog werkte. Haal je telefoon direct uit het water. By reclinic 25 juni No Comments.

Andere artikelen:

 1. Carlien - 18.10.2019 18:51

  Lees hier waarom 29 Mar Hoe kort je telefoon ook in het water heeft gelegen, de telefoon kan in enkele seconden al vollopen met water.

  Ferron - 11.10.2019 05:20

  Toch is het van groot belang om rustig te blijven, want door rustig en adequaat te handelen zijn er nog steeds mogelijkheden om je telefoon goed te drogen en hem op deze manier na waterschade te redden en weer te gebruiken alsof er niets is gebeurd. Daarom is het van groot belang dat je de telefoon zo snel mogelijk droog maakt om dit te voorkomen.

  Kiomi - 13.10.2019 09:15

  Een plons in het toilet is dus geen probleem!

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *