New york top of the rock tickets

Geplaatst op: 09.10.2019

Meerdaagse en langere reizen. Attracties New York Koop tickets met korting en sla lange rijen over!

Laat hier jouw ticket scannen. Dit is pure afzetterij, in een minuut drie keer een andere hogere prijs! Lees meer hier. Geniet van drie verdiepingen van binnen- en buitengebieden en bewonder de populaire bezienswaardigheden van de Big Apple, zoals het One World Trade Center, het Empire State Building, het Chrysler Building, de Brooklyn Bridge, het Vrijheidsbeeld en nog veel meer. Bij binnenkomst in Rockefeller Center gaat u door de beveiligingscontrole en stapt u in de lift naar het Top of the Rock Observation Deck, dagen per jaar geopend.

Het heeft in ieder geval één ding dat het observatieplatform van het Empire State Building niet heeft: uitzicht op het Empire State Building!

Zoeken naar:. Concerten en speciale evenementen. Mooi, prachtig overzicht over een fascinerend New York echter extreem druk wat de zichtmogelijkheden wel beperkt. Link gekopieerd. Duur:   6 uur. Wij hadden laat opgemerkt dat de voucher nog omgeruild moest worden en dat het op uur een tijd is dat je Top of the Rock kan bezichtigen.

De wereld wacht op je Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontdek reiservaringen die je echt wilt proberen. Romantische reizen.
  • Vrijheidsbeeld Bestel e-tickets en vermijd wachtrijen Koop hier tickets.
  • Ann J. Unieke ervaringen.

Een onvergetelijk uitzicht over New York

Mooie liftride! Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Wat is inbegrepen. Kom je met kids? Het observatieplatform kan erg druk zijn, vooral tijdens vakanties.

Donderdag:  - Hoe bereik ik de Top of the Rock. Cruises, zeil- en watertochten. In het gebouw vind je verder de Rainbow Room: een luxueus restaurant en balzaal. Zo hoog en dan nog staan er gebouwen in de weg. Reserveer nu.

Off canvas navigation

Ken je die foto van een groepje bouwvakkers die hun lunch nuttigen op een stalen balk? Als je buiten bent, heb je een roltrap die je nog een verdieping naar boven brengt. Transfers en wegtransport.

Om 18u aangeschoven en we konden pas een ticket krijgen om tegen Met de auto Het is niet aan te raden om met de auto door New York City te rijden. We hadden een ticket op voorhand gekocht. Lees meer hier. Duur:   4 uur. New Hope.

Wat u kunt verwachten

Het makkelijkst kun je de, wat ik noem, zij-ingang nemen. Transfers en wegtransport. Meerdaagse cruises. Het e-mailadres of wachtwoord dat u hebt ingevoerd, is onjuist. Uitzicht formidabel.

De liften Wanneer je het gebouw binnengaat, kom je in een hal terecht waar een gigantische kroonluchter van Swarovskikristallen hangt. Kortingen voor mensen uit bepaalde leeftijdsgroepen variren per product. Central park vanaf deze locatie goed tezien. Koop je tickets online. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Zoeken naar:. Account Aanmelden Inloggen Verlanglijst Help. Hier vind je de beste tips voor een goedkope overnachting.

Meerdaagse reizen. Halfdaagse tours.

Geschiedenis van het Rockefeller Center

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen? Cursussen en workshops. Het observatiedek is 61 meter lager gelegen dan het observatiedek van het Empire State Building , maar van Top of the Rock heb je wel een spectaculair uitzicht op het Empire State Building zelf.

Kajakken en kanon. Eten, overal zo langs kunnen lopen is een heerlijk gevoel? Op de 67ste verdieping vind je de souvenirwinkel en een binnenruimte?

Andere artikelen:

  1. Oane - 15.10.2019 07:32

    Geweldig uitzicht over NY. Vakantie- en seizoensreizen.

    Anjani - 15.10.2019 08:46

    Concerten en speciale evenementen. Vrijdag:  -

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *