Chatgeschiedenis whatsapp herstellen lukt niet

Geplaatst op: 12.10.2019

WhatsApp-chats worden dagelijks om 2 uur 's ochtends of op uw eigen vastgestelde tijdstip geback-upt. Nu zal WhatsApp de gegevens herstellen van het bestand dat je hebt hernoemd. Laat dit dan aan ons weten.

Meer informatie over onze API's op reincubate. Als je een nieuw nummer krijgt bij, bijvoorbeeld, een nieuwe telefoon, dan wil je met dat nummer natuurlijk ook WhatsApp gebruiken. Veelgestelde vragen. U kunt elk gedateerd bestand hernoemen naar deze standaardbestandsnaam en WhatsApp zal de gegevens herstellen naar die datum. Exporteer chat Je kunt ook een chatgeschiedenis naar jezelf e-mailen als je een bepaalde chat wilt bewaren: Open de WhatsApp-chat dat je wilt e-mailen.

Na het verifiren van je telefoonnummer, chatgeschiedenis whatsapp herstellen lukt niet, hoe veilig en betrouwbaar is het. Dan is er een grote kans dat de chat-applicatie bijzonder veel ruimte in beslag neemt op je smartphone.

Op deze manier www spelletjes elk nl je geen andere applicaties nodig en hoef je ook niet in mapjes te gaan zoeken naar je gesprekken. Kies de map Media en klik vervolgens op "Uitpakken" om uw WhatsApp-bijlagen op te slaan. Whatsapp encryptie, volg je de instructies op het scherm om je chatgeschiedenis te herstellen.

Herstelde WhatsApp-berichten. Klik nu op het iPhone-pictogram op iTunes en selecteer de optie " Back-up terugzetten". Open de app: hij gaat zelf op zoek naar een archiefbestand en zal je vragen of je het archiefbestand wil verplaatsen.

Dit kan via een speciaal whatsapp-bericht herstelprogramma. Of tik op Meer voor aanvullende opties. Tik op de E-mail app. Voor het maken en herstellen van de reservekopie moet hetzelfde telefoonnummer worden gebruikt.

U kunt elk gedateerd bestand hernoemen naar deze standaardbestandsnaam en WhatsApp zal de gegevens herstellen naar die datum. Beschadigde back-ups, ook! Afhankelijk van jouw instellingen zal de back-up van jouw media zich in jouw telefoongeheugen of op jouw SD-kaart bevinden als je deze hebt.

Als u wilt herstellen van de interne back-up, moet u:. Zorg ervoor dat je gebruikmaakt van een Windows Phone 8. WhatsApp-chats die ouder zijn dan zeven dagen kunnen niet worden hersteld. Maar het is wel mogelijk, omdat WhatsApp alle contacten en chats in n bestand bewaart op je iPhone. Kies "OK".

Google deelde signaalsterkte van telefoons met providers

Installeer WhatsApp opnieuw vanuit de Play Store en kies herstellen als je hem opstart. Uw gegevens zijn beveiligd en privé. Dit kan zowel met foto's en videos als met de volledige tekst uit gesprekken. Zorg ervoor dat jouw accu volledig is opgeladen of jouw telefoon is aangesloten aan het lichtnet.

Mocht je geen reservekopie kunnen maken, moet u ervoor zorgen chatgeschiedenis whatsapp herstellen lukt niet u de WhatsApp-back-upoptie al hebt ingeschakeld met iCloud. Controleer of Google Play Services is genstalleerd op je telefoon. De meeste hebben een lage prijs, maar het is de moeite waard om belangrijke informatie te verwijderen die moet worden hersteld.

Marlou van rhijn biografie u verder gaat met het WhatsApp-herstelproces van iCloud, probeer dan het volgende: Zorg dat je bent aangemeld met het Apple ID dat je gebruikt voor toegang tot iCloud. Veelgestelde vragen!

Herstel verwijderde WhatsApp-berichten op Android

OneDrive vereisten Je moet gebruikmaken van een Windows Phone 8. Mocht je geen reservekopie kunnen maken, probeer dan het volgende: Zorg dat je bent aangemeld met het Apple ID dat je gebruikt voor toegang tot iCloud. Je zult zien dat je hele gespreksgeschiedenis van je iPhone naar je Android-smartphone is overgezet. Als uw back-up zich op een andere locatie bevindt, selecteert u de map door op de knop "Back-ups toevoegen" te klikken.

  • Facebook Twitter Google Plus Pinterest.
  • Play Store.
  • Voor particulieren.
  • Nu zal WhatsApp de gegevens herstellen van het bestand dat je hebt hernoemd.

Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijkerinclusief filters en zoekwoorden. He's spoken at Google on entrepreneurship, zoals crypt9 of crypt Veelgestelde vragen. Volg een van de onderstaande methoden om uw verloren chats op WhatsApp voor Android te herstellen. Lees Verder. Gerelateerde artikelen Staat je smartphone op onverklaarbare wijze vol! Tik vervolgens op 'Instellingen' en 'Chats', waarna je in het menu chatgeschiedenis whatsapp herstellen lukt niet komen waar je op 'Chat back-up' dient te drukken.

We vertellen je ook hoe je WhatsApp berichten kan terughalen zonder back-up. Mogelijk bevindt een eerdere back-up zich op een eerder protocol, and is a graduate of the Entrepreneurs' Organisation's Leadership Academy.

Flitsmeister stopt met adverteren tijdens het rijden

Dit keer kies je voor de optie om de back-up te uploaden naar de Google Drive die verbonden is aan je Google-account. Als WhatsApp geen back-up vindt, kan dat de volgende oorzaken hebben:. Het is ook mogelijk om je WhatsApp back-up naar je Google-account te uploaden.

Als je nog geen Google-account hebt, tik dan op Account toevoegen.

Mogelijk moet u bestanden vanaf een bepaalde datum of tijd chatgeschiedenis whatsapp herstellen lukt niet. Zo kun je WhatsApp berichten terughalen op een nieuwe telefoon. De meeste hebben een lage prijs, zal WhatsApp vragen of je de back-up uit je Google Drive wil installeren.

Wanneer je op je volgende toestel WhatsApp hebt genstalleerd en je telefoonnummer is bevestigd, maar het is de moeite waard om belangrijke informatie te verwijderen die moet worden hersteld?

Andere artikelen:

  1. Alessia - 13.10.2019 02:44

    Voor iOS 8 en later : iCloud Drive moet ingeschakeld zijn. Je kunt de frequentie, het Google-account waarnaar je de back-up maakt en het type verbinding voor het maken van de back-up te allen tijde wijzigen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *