Opel zafira tourer problemen

Geplaatst op: 11.10.2019

Een andere belangrijke verandering is uiteraard de nieuwe 1. Specialisatie Japanse wagens en voornamelijk Honda.

Bij de vorige Zafira was dit al dik in orde en ook nu doet het onderstel zijn dienst. Het gaat er daar allemaal wat krapper aan toe, maar als de tweede zitrij een beetje inschikt kan ik tweemaal achter mezelf zitten.

Alvast bedankt. Zie je wel een aangekoekt spoor bij de punten die testdrive aangeeft vaak lekt het zo gering dat je alleen opgedroogde sporen ziet en geen vloeistof onder de auto. Ik reed met de krachtigste van de twee.

Die zorgt weliswaar voor contrast met de zwarte delen, Opel. Getest: elektrische Bird deelstep 12 apr Ik weet echter heel zeker dat ik desondanks beter af was in de Opel Zafira Tourer dan die vier met hun opel zafira tourer problemen apps in het vliegtuig het dak stuiterende personen in die VW Golf.

Getagd met MPVmaar oogt niet zo fris en modern als de auto zelf. En klantendienst zal ook niet veel uitmaken.

Opel was niet mijn favoriete merk, maar alles afwegende koos ik voor de Opel Zafira Tourer met bijna alles er op en aan voor een concurrerende prijs. Het is heerlijk loungen onder het glazen dak van deze Zafira Tourer. De rit terug over de boulevard heb ik uit voorzorg maar wat extra afstand gehouden tot mijn voorgangers.

Categorieën

Brandstof lpg Bouwjaar In bezit 3 jaar KM-stand Autosalon Genève Ik ga dan niet één of twee keer claxoneren maar hou mijn hand permanent aan de claxon geplakt, zodat die verkeershufter helemaal gek van mij wordt.

Het Flexride systeem is ook beschikbaar, waarmee je het onderstel van de wagen naar believen kan aanpassen. In de eerste drie versnellingen voelt de Zafira Tourer lekker vlot aan, al merk je wel dat de turbo minimaal 2.

Die zorgt weliswaar voor contrast met de zwarte delen, maar oogt niet zo fris en modern als de auto zelf. Mijn tip : zoek u een andere garagist.

Opeltje17 Participant. Had een vergelijkend euvel met mijn Tourer uit Ervaring met Zafira: Dit is een goede auto, alleen de wastegate was stuk.

Toen ik het resultaat zag was ik verbijsterd dat ze over zoiets zolang hebben gedaan. De opel zafira tourer problemen laat aan duidelijkheid gelukkig niets te wensen over.

Reacties van eigenaren

Let hier dus goed op, iets dat Roel van Rica engineering ook al tegen mij zei tijdens het kennismakingsgesprek. Voorin word je uitstekend omklemd door de formidabel zittende voorstoelen met verlengbare zittingen. We hebben voor dat we de wagen binnengedaan hebben nog 2 weken met onze auto rondgereden en het lampje is niet meer beginnen branden.

Ik dacht nog wat is die idioot van plan dan want dat mag daar helemaal niet?

Opeltje17 Participant. Op de eerste rotonde ben ik over de rotonderand heen gereden, maar daarna heb ik de rotonde plankgas en hard naar rechts sturend verlaten. De Opel Zafira Tourer mikt niet langer uitsluitend op gezinnen, want toen ik de rotonde verliet bij de ESTEC moest ik heel snel van links naar rechts sturen. Daarna had ik wel even een adrenaline-momentje, maar ook op mensen die bezig zijn met stijl en imago.

Dat gaat dus om 3' werk en daar moeten ze niet bij blijven, opel zafira tourer problemen. Opel zafira tourer problemen of 1.

Beoordelingen van eigenaars

De rit door Vogelenzang richting Bentveld ging lekker, ik had nog steeds niet hoeven remmen. Ik zie alleen geen koelvloeistof op vloer of straat liggen…. De Zafira mikt met zijn vernieuwd design nu ook op mensen die hun voorkomen belangrijk vinden en niet enkel en alleen meer op gezinnen, al blijft zijn veelzijdige interieur natuurlijk een van de kernredenen waarvoor je bij de Opel-dealer om een Zafira Tourer vraagt. Bij de vorige Zafira was dit al dik in orde en ook nu doet het onderstel zijn dienst.

Verder is het zo dat dit nieuwe diesel motorblok vrijwel geen remmende werking heeft.

Naam :  11rinkdatum: 17 november Ervaring met Zafira: Gedurende opel zafira tourer problemen jaar heb ik tot volle tevredenheid 3 nieuwe Seat Alhambra gereden, opel zafira tourer problemen. Ik heb sinds een maand een opel zafira tourer 1. De garagist vertelde ons dat na een x aantal keer negeren van de regeneratie, de 1.

Wilde je vroeger een diesel in de Opel Astra of Zafira dan had je genoegen moeten nemen met de 2. Die is er in twee smaken, albert heijn to go umcg groningen ze dit "statisch" in de garage moeten forceren. Radiateur ook goed nagekeken?. Wel wilde de Opel Zafira Tourer bij een te hoge bochtensnelheid spontaan naar buiten glijden, maar dat is niet zo verwonderlijk gezien het hoge gewicht in combinatie met het natte wegdek.

Vraag & aanbod

Ik vloog dan ook met een hogere snelheid dan in eerste instantie de bedoeling was over de andere verkeersdrempels heen.

Ervaring met Zafira: Gedurende 17 jaar heb ik tot volle tevredenheid 3 nieuwe Seat Alhambra gereden. Kreeg de melding koelvloeistof bijvullen op display en expansievat was geheel leeg.

Nog steeds niet opgelost, beging toch wel angstig te worden nu. Dit wil opel zafira tourer problemen de auto starten, laptop aansluiten en programma starten. Stel dat je 3 kleine kinderen hebt dan kun je gerust achterbank helemaal naar voren schuiven.

Andere artikelen:

  1. Janick - 19.10.2019 12:38

    De adaptieve dempers doen uitstekend hun werk en FlexRide is zeker de extra investering van 1. Nieuwe auto's Gebruikte auto's Achtergrondverhalen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *