Import export bedrijf te koop

Geplaatst op: 26.08.2019

Betreft: Handel, al dan niet met productie of assemblage, vervaardiging met verkoopactiviteiten. De cliënt heeft zelf een import en export bedrijf voor bouwmarkten, bouwmaterialen, groothandels en doe het zelf zaken en zoekt uitbreiding in zijn artikelen range en omzetvergroting. Omzet indicatie: 2.

Industrieel Verhuisbedrijf. Non-food producten. Om de omzet nog een extra impuls te geven is gestart met een internet site, deze zal ge? Omzet indicatie: Vertrouwelijk. Betreft: Projectontwikkeling Roemenië: Opdrachtgever biedt een projectontwikkeling aan op te koop zijnde bouwgronden in het kustgebied rond Belangstellende die inhoudelijk meer informatie wensen, zal ik in overleg met de ondernemer, een geheimhoudingsverklaring aanbieden.

Resultaat voor belasting: Vertrouwelijk. Doe een gratis waardebepaling. Resultaat voor belasting: Zoekservice Wil je als eerste op de hoogte zijn van passende profielen, meld je aan voor de zoekservice. Betreft: Voor een belangrijke relatie van ons zijn wij op zoek naar een onderneming technisch georinteerd ter overname of participatie.

Voor een bedrijf dat zoekt naar expansie, is dit een unieke kans, het gaat namelijk over een activa transactie, een exploitatie overzicht kan al gauw duidelijkheid brengen. Nieuwsbrief Ontvang wekelijks het nieuwste aanbod per e-mail.
 • Het bedrijf bevindt zich in het Noorden van het land, maar is in principe locatieonafhankelijk.
 • De ondernemer is 62 jaar en heeft geen opvolgers, wil zijn kennis en bedrijf overdragen, aan een persoon of onderneming. Plaats nu een profiel.

Volg ons: Bel ons: 04 17 Ben je adviseur? Meld je dan nu aan en ontdek de voordelen. Financiële informatie. De ondernemer is 62 jaar en heeft geen opvolgers, wil zijn kennis en bedrijf overdragen, aan een persoon of onderneming.

Belangstellende die inhoudelijk meer informatie wensen, zal ik in overleg met de ondernemer, een geheimhoudingsverklaring aanbieden. Productiebedrijf techniek.

Resultaat voor belasting: Volg ons: Bel ons: 37 00 Commercieel manager zoekt handelsonderneming. Plaats nu een profiel. Plaats advertentie Klaar voor de verkoop of aankoop van je onderneming! Vlaams-Brabant Te koop gevraagd Industrie. Dit profiel is verkocht of niet meer actief.

Wij zijn reeds begonnen met opdrachten uit nieuwe markten.

Indien U reeds gedacht hebt om Uw onde Rechtsvorm: BV. Financiële informatie.

Algemene informatie Branche: Groothandel. Branche: Groothandel. Soort bedrijf: Overig. Dit profiel is verkocht of niet meer actief.

De verkoopactiviteiten vinden hoofdzakelijk plaats via groothandelsbedrijven postorderbedrijven gelegen in heel Europa.

Met name gespecialiseerd in export verse exoten naar Zuid Europa

Voor jou geselecteerde profielen. Meld je dan nu aan en ontdek de voordelen. Daarnaast is het mogelijk als de producten een aanvulling zijn op het producten scala dat deze ook naar andere landen mee geëxporteerd kunnen worden. Het bedrijf is gezond en zit de laatste jaren in de groei, de omzet ligt tussen de 3 en 3,5 miljoen Euro. Betreft: Betreft: Bestaand bedrijf actief in de metaalsector zoekt ter overname een bedrijf actief in de sector met omzet tussen omstreeks

 • Transactievorm: Aandelentransactie.
 • Te koop aangeboden Bouw.
 • Algemene informatie.
 • Belangstellende die inhoudelijk meer informatie wensen, zal ik in overleg met de ondernemer, een geheimhoudingsverklaring aanbieden.

Indien U reeds gedacht hebt om Uw onde. Rechtsvorm: NV. Levensfase onderneming: Volwassen. Meld je dan nu aan en ontdek de voordelen. Voor jou geselecteerde profielen. Resultaat voor belasting: Branche: Groothandel. Resultaat voor belasting: Vertrouwelijk.

Softwarebedrijf te koop aangeboden actief in de Elektrotechnische branche

Algemene informatie Branche: Groothandel. Stuur ons een mail. Algemene informatie. Rechtsvorm: NV.

Betreft: Hebt U een bedrijf die actief is in industrile verhuis, rigging of dergelijke activiteit. Type koper: MBI kandidaat Strategische overname. Nederland Spain Belgium Germany?

Andere artikelen:

 1. Roméo - 03.09.2019 12:42

  Stuur ons een mail.

  Teunis - 29.08.2019 10:22

  Bekijk ons actuele aanbod hier.

  Jorrik - 29.08.2019 03:42

  Doe een gratis waardebepaling.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *