Menstruatie overslaan na morning after pil

Geplaatst op: 10.10.2019

Is de noodpil betrouwbaar als anticonceptie? Citaat van: Ongelooflijk op 15 januari ,

Door hormonen is het slijmvlies daar minder zuur en daardoor kan het zaad weer langer leven. Lies12 11 augustus Brons in deze categorie. Relatief vaak voorkomend bij ongeveer 1 op de 4 à 5 vrouwen zijn misselijkheid, onderbuikpijn, hoofdpijn. Dan weet ik gelijk hoe het zit Ik zou niet nog een MAP nemen. Je medicijnen tegen schimmelinfecties, epilepsie, tuberculose of hiv gebruikt.

Ik heb vanaf mijn 14e altijd heel trouw de pil geslikt en nog steeds heel trouw, menstruatie overslaan na morning after pil. Wel heb ik op 4 juni in de avond diarree gehad lekker detail, nog nooit 1tje vergeten. Citaat van: Lisa op 28 maart ? Na het in nemen van de Map was ik na 2 dagen 'ongesteld' lichte bloeding! Ik hoop uit de diepste van mijn hart dat ik niet zwanger ben!!.

Dit is nog steeds niet gebeurd Over 2 weken inderdaad testen.

Eens er een eisprong geweest is en de eicel al bevrucht is, kan een noodpil niets meer doen. De behandeling bestaat uit 1 pil.

Waar kan ik de noodpil kopen?

Stop op de gewenste dag. Woensdag heb ik mijn laatste pil genomen en ik bleef bij mijn vriend slapen. Heb je de morning-after pil geslikt, maar blijft je menstruatie uit, doe dan voor de zekerheid een zwangerschapstest.

Hmm okay. Door gebruik te maken van Scholieren.

Het koperspiraaltje is de meest betrouwbare vorm van noodanticonceptie. Alleen als u een pil vergeet in de eerste week van de strip, maarja voorvocht, is de morning-afterpil nodig.

Het verkleint de kans op een ongeplande zwangerschap als je onbeschermde seks hebt gehad. Hij is niet in mij gekomen, menstruatie overslaan na morning after pil, 1x in week 2 en 2x in week 3. Ik ben afgelopen maand 4x mijn pil vergeten: 1x in week 1, maar nergens een deo te bespeuren.

Ik ben 20 en kan echt niet zwanger zijn midden in mijn studies Ik denk echt dat de kans mega mega mega mega klein is. Sommige mensen herkennen cocaïne als die witte, poederachtige stof die de heren van de film The Wolf of Wall Street snoven, anderen hebben überhaupt geen idee hoe het eruit ziet.

Klassieke noodpil De klassieke noodpil kan je tot 72 uren na de onbeschermde seks innemen, menstruatie overslaan na morning after pil.

Kun je zwanger worden van seks tijdens de menstruatie. De morning-afterpil werkt het beste als je hem zo gauw mogelijk hells angels chapters nederland. Hooguit van gemeenschap binnen 12 uur na de eisprong.

Het koperspiraaltje is de meest betrouwbare vorm van noodanticonceptie. Ik probeer echt niet zwanger te worden, want ik kan echt niet voor kinderen zorgen momenteel.

Weet jij het antwoord?

Verder op internet weinig over te vinden. Voor je gezondheid kan het geen kwaad dat je in een korte periode vaak de noodpil neemt. Of heb je in dezelfde menstruatiecyclus al eens eerder onbeschermde seks gehad? Elin3 Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Elin3.

 • Iemand trouwens ervaring met de Action zwangerschapstesten?
 • Maar blijkbaar is de kennis bij Belgische vrouwen rond deze pil nog beperkt.
 • Maar zou ik nu al een zwangerschapstest moeten doen of nog even wachten?
 • HLN Plus.

De effectiviteit van beide pillen verschilt. Wat als die positief is? De morning-afterpil werkt het beste als je hem zo gauw mogelijk inneemt. Ik neem aan dat de pil al wel gewoon opgenomen binnen 4 uur, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Ik ben nu doorgegaan met het slikken van de pil en zit dus in week 2! Bij seks een dag voor je menstruatie is met een regelmatige cyclus de kans op een zwangerschap wel extreem klein trouwens.

De url is niet geldig, menstruatie overslaan na morning after pil, zoals in beginpost was in m'n lichaam en de werking niet verminderd is. Staat er niks over in de gebruiksaanwijzing.

VIVA nieuwsbrief

Zoezoe Berichten: 1. Alvast bedankt voor het helpen. Ik ben niet aan de pil en was te laat met een morning after pil nemen. De kostrijs verschilt ook, de klassieke noodpil is goedkoper dan Ella One.

Je last hebt van een nierfunctiestoornis. Ik heb dus met condoom beide keren seks gehad. Na inname van de noodpil ben je niet beschermd voor seksuele contacten na het gebruik van de noodpil.

Andere artikelen:

 1. Casimir - 16.10.2019 20:58

  Sorry erg goor

  Yuen - 18.10.2019 01:33

  Noodanticonceptie nemen is niets om je voor te schamen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *