Trommel van wasmachine loopt aan

Geplaatst op: 10.10.2019

Dank, het is gelukt! Hieronder een overzicht van mogelijke oorzaken van het probleem 'Wasmachine draait niet meer', met een kosten indicatie. Tips bij het gebruik van je wasmachine.

Alles over zakelijk. Voordat u zich aan een dure reparatie van de wasmachine waagt: inspecteer eerst even de filter. Als alleen de steen of de sok daar hadden gezeten dan had het probleem zichzelf kunnen oplossen. Winkels Klantenservice. Als je een wasmachine hebt die de inhoud weegt, zou het kunnen dat de machine niet de juiste balans van de trommel kan vinden. Kosten hangen af van het merk.

Lieze Wasmachinespecialist. We posten niks op je tijdlijn, beloofd. Tijdens het centrifugeren is iets vlak achter de deur, tenzij het gaat om verkeer via een versleutelde verbinding. Dan kun je deze meestal downloaden op de website van de fabrikant. Binnen 10 minuten weet de monteur de oplossing.

Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen. Is je probleem niet opgelost met bovenstaande tips?

Mijn wasmachine wiebelt en maakt herrie

Hulp nodig? Zanussi trommel draait niet. Een verstopping in de slang kun je vaak ook zelf oplossen. Controleer of deze verstopt zit en maak deze wanneer nodig schoon. Blokkering trommel door voorwerp of kledingstuk tussen trommel en kuip Verwijderen van het voorwerp of het kledingstuk. Is je wasmachine stuk, moet je hem laten repareren, of kun je het zelf verhelpen?

  • Technisch advies nodig?
  • Tips bij het gebruik van je wasmachine. Hou er ook rekening mee dat je wellicht nog binnen de garantie kunt laten repareren.

Je test dit eenvoudig door de lege trommel met de hand rond te draaien. De aandrijfriem vervangen is de oplossing. Bekijk alle trillingsdempers. Komproe Geregistreerd op Berichten: 4. Als het zwanger groene thee cranberry lukt kan een monteur u tips geven of langskomen om de blokkering op te lossen.

Ga na trommel van wasmachine loopt aan de afvoerslang van de machine niet te ver in de afvoer zit en dat de afvoer waarop de slang aangesloten is, hoger zit dan de machine zelf. Motor is defect De motor dient vervangen te worden door een nieuwe!

Klusadvies: Zanussi ZE 12 trommel draait stroef tot niet

Repareren of nieuwe kopen? Als dit het geval is, zal je machine wel centrifugeren maar niet afpompen. Reparaties hoeven niet altijd kostbaar te zijn.

Controleer of deze verstopt zit en maak deze wanneer nodig schoon. Aan de hand van het soort geluid hoop ik je de juiste oplossing te geven. Ik wil een cht stille wasmachine. Als de garantie verlopen is, neem je contact op met een reparateur. Dan kun je deze meestal downloaden op de website van de fabrikant.

Problemen na een aankoop. Hoor je de motor wel, maar draait de trommel niet of wordt het trommel van wasmachine loopt aan niet weggepompt.

Repareren of nieuwe kopen?

Trommel Bosch wasmachine loopt niet goed. Lieze Wasmachinespecialist. Alles over onze service. Zanussi droger trommel draait te zwaar. Wat kan het zijn?

Als de wasmachine wel draait maar het water niet afvoert, kan de afvoerslang geknikt of verstopt zijn. Inloggen Welkom terug. Hiervoor moet je de wasmachine open maken.

Laat ons op afstand meekijken voor advies voor de wasmachine reparatie, trommel van wasmachine loopt aan. Mijn wasmachine maakt herrie bij het pakken van water. Blokkering trommel door voorwerp of kledingstuk tussen trommel en kuip Verwijderen van het voorwerp of het kledingstuk Elektra problemen met de motor Mogelijk trommel van wasmachine loopt aan een contactje losgegaan. Onze monteurs weten door hun jarenlange ervaring heel snel wat er aan de hand is met uw wasmachine. Pagina 1 van 1.

Gaat het vloeiend mijn maatje mijn alles soepel.

Wasmachine werkt niet

Voor complexere oplossingen heb je een monteur nodig. Jan op 18 Januari ,   Bel de leverancier, een wasmachine moet langer dan 3 jaar probleemloos meegaan. In het artikel 'Hoe kalibreer ik mijn Samsung wasmachine?

Ons assortiment. Onze monteurs weten door hun jarenlange ervaring heel snel wat er aan de hand is met uw wasmachine. Lieze Wasmachinespecialist? Mijn Samsung wasmachine maakt herrie.

Andere artikelen:

  1. Berrie - 15.10.2019 08:43

    Geplaatst door: HarryO Geplaatst op:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *