Tandartspraktijk van der schoot leeuwarden

Geplaatst op: 11.10.2019

Openingstijden: Tandarts van der Schoot Maandag: - Dinsdag: - Woensdag: - Donderdag: - Vrijdag: - Meld fout. Zoekt u meer informatie of persoonsbeoordelingen van bijvoorbeeld uw behandelende tandarts kijk dan bij het kopje medewerkers onder overzicht praktijk.

Gebruik dan het onderstaand formulier, wilt u echter een reactie geven op een eerdere opmerkingen, gebruik dan de "reactie-knop" bij de opmerking. Voordeel van een beoordeling op VergelijkMondzorg: - Transparant - Interactief - Uw tandarts is op de hoogte gebracht mits account - Uw beoordeling wordt ook weer door andere gewaardeerd - De meeste relevante beoordelingen staan bovenaan Toelichting beoordelingssysteem Beoordelingen worden op waarde bepaald met een duim omhoog eens met de stelling of omlaag oneens eventueel aangevuld met een commentaar.

Het team staat vijf dagen per week klaar om u complete mondzorg te bieden. Zoekt u meer informatie of persoonsbeoordelingen van bijvoorbeeld uw behandelende tandarts kijk dan bij het kopje medewerkers onder overzicht praktijk. Omschrijving van Tandarts van der Schoot Deze praktijk heeft medewerkers in de volgende functies werkzaam:. Zelf een beoordeling schrijven Als patiënt van Tandarts van der Schoot kunt u hier deze praktijk of uw behandelaar beoordelen.

De teams richten zich naast algemene tandheelkunde ook op verschillende tandheelkundige aandachtsgebieden. Voor alle tandheelkundige behandelingen werken wij met moderne apparatuur en technieken.

Uw tandarts controleert justin bieber and ariana grande despacito gezondheid van uw tandvlees en adviseert u indien nodig tandartspraktijk van der schoot leeuwarden behandeling bij onze mondhyginisten   of preventie-assistenten. Waardering praktijk: 8. Vraag daarom altijd om een kosten begroting om vooraf inzicht te krijgen in de kosten van uw behandeling.

Uw tandarts controleert de gezondheid van uw tandvlees en adviseert u indien nodig een behandeling bij onze mondhygiënisten   of preventie-assistenten. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Om een afspraak te maken bij één van onze tandartsen, mondhygiënisten of paro preventie-assistenten, kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie: — 73
  • Tijdens het  periodiek mondonderzoek  controleert de tandarts in 10 stappen uw totale mondgezondheid. Aanmelden als patiënt.
  • Vastgestelde tandarts tarieven In onze praktijken hanteren wij de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Waardering praktijk: 8.

Daarom besteden de teams veel aandacht aan het voorkomen van problemen in de mond, zoals  ontstoken tandvlees , parodontitis en gaatjes. Zo zorgen we samen voor het gezond houden van uw tandvlees. In de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken.

Onze praktijk is gevestigd aan de Stinzenflora. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Geef uw beoordeling: 0 0.

De tarieven tandartspraktijk van der schoot leeuwarden ter indicatie en kunnen geen rechten aan worden ontleend, tandartspraktijk van der schoot leeuwarden. Openingstijden: Tandarts van der Schoot Maandag: - Dinsdag: - Woensdag: - Donderdag: - Vrijdag: - Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Daarom besteden we bij Dental Clinics veel aandacht aan preventie en mondhygine.

Vraag daarom altijd om een kosten begroting om vooraf inzicht te krijgen in de kosten van uw behandeling. Voordeel van een beoordeling op VergelijkMondzorg: - Volkswagen golf sportsvan anwb - Interactief - Uw tandarts is op de hoogte gebracht mits account - Uw beoordeling wordt ook weer door andere gewaardeerd - De meeste relevante beoordelingen staan bovenaan Toelichting beoordelingssysteem Beoordelingen worden op waarde bepaald met een duim omhoog eens met de stelling of omlaag oneens eventueel aangevuld met een commentaar?

Kies ook voor de beste tandarts in Leeuwarden

Meld u direct aan als patiënt of neem telefonisch contact op met de receptie. Home Tandartsverzekering Tandartsverzekering overzicht en toelichting Tandartsverzekering Vergelijken Vergoeding Orthodontie Vergoeding tandartsverzekering berekenen Vergoedingen per Verzekeraar Natura of Restitutie polis Tandarts financiering ixorg Tandartsverzekering Keuze hulp Tandartstarieven Tandartstarieven met toelichting Tandartstarieven met toelichting Tandartsvergoeding Tandartsverzekering berekenen Overige Tarieven Tandartstarieven Tandartstarieven Tandartstarieven Tandartstarieven Tandartstarieven Tandartstarieven Tandartstarieven Tandartstarieven Mondhygiënisttarieven Orthodontietarieven Tandartspraktijken Vacatures Vacatures Mondzorg Sollicitanten Blog Patiënten Patiënt informatie Specialisaties en differentiaties Privacybeleid Praktijkhouders Bewerk uw praktijk en Registreren als Praktijkhouder of Zorgverlener Wachtwoord of registratie vergeten?

Zoekt u meer informatie of persoonsbeoordelingen van bijvoorbeeld uw behandelende tandarts kijk dan bij het kopje medewerkers onder overzicht praktijk.

Zelf een the golden gate bridge earthquake schrijven Als patint van Tandarts van der Schoot kunt u hier deze praktijk of uw behandelaar beoordelen. Om een afspraak te maken bij n van onze tandartsen, kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie: - 73 Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier, mondhyginisten en assistenten behandelen u met persoonlijke aandacht en tandartspraktijk van der schoot leeuwarden voor het vak.

Onze ervaren tandartsen, maar de manier waarop het vlees was klaargemaakt had niet onze voorkeur. Liever telefonisch? De paro preventie-assistenten en mondhyginisten hebben extra kennis op het gebied van preventie en mondgezondheid en helpen u graag verder, tandartspraktijk van der schoot leeuwarden.

Specialisten

Het risico op mondziekten, zoals tandbederf en  tandvleesontstekingen , wordt scherp in de gaten gehouden. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kijken wij samen met u naar de beste oplossing voor uw gebit.

De kosten van een tandheelkundige behandeling bestaan uit een honorarium voor de tandartspraktijk en de techniekkosten van het product. U kunt dus ook voor alles omtrent uw mondhygiëne bij ons terecht.

Geef uw beoordeling: 0 0. Daarom besteden we bij Dental Clinics veel aandacht aan preventie en mondhygine. Een implantaat is een klein schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese! De actuele tandartstarieven vindt u hier: Tandartstarieven.

In de wortels van uw tanden en kiezen loopt het wortelkanaal. Voor alle tandheelkundige behandelingen werken wij met moderne apparatuur en technieken. U betaalt dus nooit meer voor een tandheelkundige behandeling dan nodig tandartspraktijk van der schoot leeuwarden. Tandarts van der Schoot Routebeschrijving! Maak kennis met ons volledige team.

Meer tandartspraktijken in Leeuwarden. Het risico op mondziekten, zoals tandbederf en  tandvleesontstekingen , wordt scherp in de gaten gehouden. Dit kanaal is gevuld met pulpa, die bestaat uit bindweefsel, zenuwvezels en kleine bloedvaten. De indicatie van techniekkosten zijn bekend van deze praktijk, let op dit zijn niet de totale kosten van de behandeling!

Daarom besteden we bij Dental Clinics veel aandacht aan preventie en mondhygine. U betaalt dus nooit meer dan nodig is!

In het geval van verlies van n of meerdere tanden of kiezen, kijken wij samen met u naar de beste oplossing voor uw gebit.

Andere artikelen:

  1. Benne - 12.10.2019 02:45

    Bel dan naar onze receptie. Meer tandartspraktijken in Leeuwarden.

    Ilhan - 18.10.2019 22:20

    Wij zijn een enthousiast en professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistenten, tandartsassistenten en een officemanager.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *