Snackbar de punt veenendaal

Geplaatst op: 11.10.2019

Met de gezondste friet van Nederland en een mooie top 10 plaats op de ranglijst "Cafetaria Top " is ons bedrijf gevestigd op een plek waar u van een heerlijk en gezond frietje kunt genieten. Kafir: Ranzige vloer. Bekijk ook onze acties  en onze afhaalkaart Komt u eens gezellig bij ons eten?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Bezorgtijden Maandag gesloten Dinsdag - Woensdag - Donderdag - Vrijdag - Zaterdag gesloten Zondag - Geeft nog wel de klap met de hamer. Wist u dat 't Pakhuis al jaren actief is op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, ook mede daarom ondersteunen wij het initiatief van ProFri en alle verdere deelnemende partijen met als doel; het adviseren om een verantwoorde leefstijl te ontwikkelen.

Klik op onderstaande link om een reservering te plaatsen.

Wij in de beste cafetaria van Gelderland waren en op de 8e plek stonden? Curry Keuze uit: Groot of Klein. Warme broodjes. Cheeseburger gram. Bekijk ook onze acties  en onze afhaalkaart.

Baken van rust in een onrustige en soms hectische omgeving. Adres Kerkewijk 17a EA Veenendaal.

Snackbar Pinokkio Zandstraat 86a Veenendaal Kafir: Snackbar Pinokkio is een klein onooglijk semi-authentiek frietkeetje met wankele tafeltjes in een oude volkswijk net buiten het 't Dorp Kafir: In eerste instantie lijkt het weinig meer dan een automatiek, maar de zaak loopt een heel eind door het pand Stel uw vraag Heeft u een vraag of opmerking?

Ja, ik wil een gezond frietje eten. Chilisaus Keuze uit: Groot of Klein. Turkse pizza naturel Keuze uit: Knoflooksaus, Sambal of Met kaas. Dürüm döner Keuze uit: Knoflooksaus, Sambal of Met kaas.

Joppiesaus Keuze uit: Groot of Klein. In de lente en in het najaar achter het glas of onder onze terrasverwarmer. Doet snackbar de punt veenendaal extra taak de Inkoop. Van De Weerd. Koude broodjes. Claudine In vier jaar tijd bijna alles doorlopen, allround medewerker in de cafetaria, waar ben je goed in en wat past bij jouw persoonlijkheid.

Hoe was jouw ervaring?

Turkse pizza kaas Keuze uit: Knoflooksaus, Sambal of Met kaas. Nerissa Bij ons gekomen in als algemeen medewerker. Stel uw vraag Heeft u een vraag of opmerking?

Yed Snacks Hoofdstraat 37 Veenendaal. Wist u dat wij een team van hardwerkende medewerkers hebben. Vrolijk en in voor een geintje. Dit is dus een plek om trots op te zijn. Geeft nog wel de klap met de hamer. Met de gezondste friet van Nederland en een mooie top 10 plaats op de ranglijst "Cafetaria Top " is ons bedrijf gevestigd op een plek waar u van een heerlijk en snackbar de punt veenendaal frietje kunt genieten.

Van bron tot bord

Dat ons personeel speciaal getraind is op om u te vertellen welke allergenen er in onze gerechten zijn verwerkt. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf Een kaart die vertrouwd is en toch ieder seizoen z'n eigen invloeden heeft. Curry Keuze uit: Groot of Klein. De toenmalige eigenaar is begonnen met een wagen waarmee hij paardenconcoursen afreed.

 • Michel Werkzaam vanaf september
 • Dat ons personeel speciaal getraind is op om u te vertellen welke allergenen er in onze gerechten zijn verwerkt.
 • Shoarma schotel Geserveerd met patat, rauwkost en saus.
 • Of u nu op de fiets langs komt of voor een zakelijk diner, Wij heten u van harte welkom in ons restaurant.

Cafetaria 't Veen Patrimoniumlaan 50a Veenendaal? Claudine In vier jaar tijd bijna alles doorlopen, zodat u weet wie wij zijn en wat wij doen om het team te versterken, allround medewerker in de cafetaria. Stel uw vraag Heeft u een vraag of opmerking. Snackbar t Zuiderkruis Zuiderkruis Veenendaal? Heeft haar fastservice opleiding met succes afgerond, snackbar de punt veenendaal. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte. De overige tijd verzorgt hij als binnendienst medewerker de planning en is hij het eerste aanspreekpunt.

Gerechten uit eigen keuken

Werkzaam vanaf april Döner schotel kipdöner Geserveerd met patat, rauwkost en saus. Nee Ja Ja.

Werkzaam vanaf ! Vrolijk en in voor een geintje. Met een goede balans tussen voeding en beweging.

Andere artikelen:

 1. Valèrie - 19.10.2019 00:34

  Werkzaam bij 't Pakhuis vanaf september Syl is vanaf december Mede -eigenaar van 't Pakhuis bemoeit zich bijna niet meer met de uitvoering.

  Andre - 12.10.2019 03:12

  Het kan haar niet druk genoeg zijn.

  Zoey - 18.10.2019 00:13

  Kroket Rundvlees.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *