Youtube samsung smart tv app not working

Geplaatst op: 25.08.2019

Ik vind het niet kunnen zowel niet van Philips wat de uitleg ook is van YouTube , dan moeten hun maar opkomen voor hun klanten. Wat moet je nu exact doen om Youtube terug te krijgen? En terecht.

Hi jeroenzer , wat balen dat je nu geen gebruik meer kunt maken van de YouTube app op jouw tv. Dan deze starten. Gebruiker Aantal likes. Mensen maak je niet té boos: koop een Chromecast of alternatief en je kunt weer door.

Jong athome yahoo.

Het werkt. Ik krijg met geen mogelijkheid deze upgrade op een USB stick. Sluit deze sidebar. Hi Ananda, daar gaat de Youtube en chill. Op de pagina die Nick meegaf staat op welke manieren je nog van YouTube op oudere tv-modellen kunt genieten. Nou snap ik waarom YouTube het ineens niet meer doet….

Heb hen naar deze site verwezen Reageer. Ook als de tv een oudere androidversie had gedraaid, dan was de youtube app waarschijnlijk niet meer bruikbaar in het systeem, omdat de steun voor de app wegvalt en de beveiliging is ingesteld om de app te verwijderen om hacks tegen te gaan. Op de computer hebben sommige YouTube filmpjes rechtsonder aan een castingmerkje.
  • Vermoedelijk zijn er niet zo vele mensen die internet bekijken via de TV anders zou het al een nieuws issue zijn of Kassa Loewe maar een email gestuurd, maar ik verwacht gene reactie, TV fabrikanten verschuilen zich net zo lang tot het heet onder de voeten wordt Reageer. Nu heb ik erg weinig tijd om uberhaupt tv te kijken… maar als ik dan een keer tv kijk, gebruik ik graag youtube om een avondje muziek te draaien met een borreltje e.
  • Marco Batenburg. Panasonic heeft geen bericht Gestuurd tot nu toe Ik zal nooit meer een panasonic Kopen Sorry panasonic dat het zo moet gaan.

Gerelateerde berichten

Schandalig …..!!! Dolby atmos speakers? Zoek in plaats daarvan naar. Ik blijf het wel erg vreemd vinden dat Philips na al die klachten zelf niet bekend maakt dat er wel degelijk sofware upgrades op de Philips site staan…. Al met al een schandalige ontwikkeling op het niveau van oplichting.

Modem experiabox 9 zte. Aanklikken je hebt het op je tv via je modem, youtube samsung smart tv app not working. Gaat u verder op onze website. Ongelezen bericht door breien 28 jul Ongelezen bericht door Nijogeth 27 jul. Philips de fabrikant van mijn tv heeft in de laatste software update nog geprobeerd youtube werkend te maken maar dat is helaas niet gelukt want als youtube niet meer mee wil werken houdt het natuurlijk op.

Maar dat systeem is in oktober al 3 jaar oud en we zitten nu al bijna een jaar met android 7.

YouTube-applicatie werkt straks niet meer met smart tv’s uit 2012 of eerder

Wel een startscherm, maar wat je daar ook intikt of probeert aan te klikken, niets werkt. Ik kan de Google Chromecast 2 , van harte aanbevelen! Mensen maak je niet té boos: koop een Chromecast of alternatief en je kunt weer door. Via een USB stick upgrade je dan je tv.

Op de philippe geubels made in belgium gemist of er dan niet eerst getest wordt antwoorden ze dat ze dat tegenwoordig niet meer doen. Ik kan de Google Chromecast 2van harte aanbevelen. Maar dat systeem is in oktober al 3 jaar oud en we zitten nu al bijna een jaar met android 7. Heos systeem werkt niet goed. Samsung schuift alle youtube samsung smart tv app not working af naar derden en dan is mijn Smart TV na 2 jaar nu dus ineens een stuk dommer geworden.

Wat moet iemand die er weinig verstand van heeft.

Dat komt doordat Google aspecten achter de schermen gaat aanpassen bij de app. Ingmargoossen New Member. Ongelezen bericht door mrnn » 04 aug

Idem dito met mijn Philips van BCC. Maar de kinderen kijken vaak Youtube erop. High Service. Nou geweldig. Samsung Community : Youtube samsung smart tv app not working : Youtube app verdwenen in smart hub en aanmelden samsung account lukt niet. De Youtube app blijkt al direct niet te werken en op geen manier werkend te krijgen. Vandaag Elmer zijn bericht gezien, en inderdaad op de Philips website een update gevonden van mijn model 47pflh.

En die winkel …. Youtube is van Google en Google heeft besloten om een aanpassing te doen waardoor de ondersteuning op oudere TV's niet meer mogelijk is. Ongelezen bericht door mrnn » 04 aug Idem dito!

Ook ik kocht in Mrt een Samsung smart en ook geen yotube meer. Toegang tot YouTube via de webbrowser van de tv.

Andere artikelen:

  1. Sjeel - 03.09.2019 07:46

    Heos systeem werkt niet goed? De meerwaarde zit hem voor mij in het kunnen zien van beelden van internet: YouTube en uitzending gemist e.

    Margaritha - 04.09.2019 07:37

    Of was dat iets anders? Reviews Vragen Reacties.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *