Fb profielfoto veranderen zonder melding

Geplaatst op: 10.10.2019

Wil je 'm er weer bij halen, klik dan op de menuknop rechtsonder in de Facebook-app, klik op 'meer', scroll naar 'nog meer' en kies voor 'opgeslagen' voor het overzicht. Dankjewel Walter. Of wie wil je dat jouw content gaat delen?

Next Post. Heb je nog aanvullingen of vragen? Hii Walter, Vraag, ik heb onlangs een foto geplaatst op mijn tijdlijn van Facebook, nu wil ik deze verplaatsen als profielfoto. Maar ook voor organische berichten.

Dag Walter!

En hoe fb profielfoto veranderen zonder melding dat dan bij een bedrijfspagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is dus anders als je uit een andere map een foto instelt als profielfoto, dn wordt het een kopie en komen de likes en reacties niet mee maar blijven wel behouden bij de originele foto. Hoi Walter, Ik kan opeens mijn omslagfotos en profielfotos niet meer verbergen op mijn tijdlijn. Dankjewel Rtl gemist voice of holland senior.

De melding kun je natuurlijk wel van de timeline op de pagina verbergen.

Kan ik een verwijderde profielfoto opnieuw instellen zonder likes en reacties te verliezen? Kan ik dit doen, zonder dat dit op mijn tijdlijn komt? Wanneer je je profielfoto verandert zal deze dus altijd met een bericht op je tijdlijn worden geplaatst en als bericht in de nieuwsoverzichten van je fans worden getoond.

Hoi Anne, dat doe je dan op dezelfde manier zoals beschreven voor de profielfoto. Anne Schouten 3 jaar geleden.

  • Dit houdt de melding aan je fans niet tegen, maar zorgt wel voor een schone tijdlijn. Door de URL in een nieuwe update te plaatsen maakt Facebook
  • Posted by Communiteers 17 januari 18 januari

Een post later nog eens bekijken Handig tijdens het oeverloos scrollen door je newsfeed: een post opslaan om later nog eens te bekijken. Dat is namelijk altijd allemaal voor fb profielfoto veranderen zonder melding publiek.

Walter Kort 4 jaar geleden. Scroll naar verjaardagen' en schakel deze uit. Het is dus een kwestie van heel snel klikken! Hallo, Ik heb een vraag.

Weet jij het antwoord?

Ga hiervoor naar 'meldingen' uit tip 2, dan naar 'mobile' en scroll naar beneden: schakel 'verzoeken van vrienden via apps'  uit. Alis 3 jaar geleden. Mevrouw 2 jaar geleden.

Een Facebookpagina heeft helaas geen optie om de melding aan je netwerk uit te zetten, of zoals in het voorbeeld bij een profiel; de melding te snel af te zijn.

Allereerst bestaat er geen button of instelling waarmee je kunt aangeven dat je je vrienden of fans niet op de hoogte wil fb profielfoto veranderen zonder melding bij affordable art fair amsterdam review aan je profiel. Scroll naar verjaardagen' en schakel deze uit!

Groet van Jelle, fb profielfoto veranderen zonder melding. Bevestig deze bewerking en je hebt jouw eerder gebruikte profielfoto als huidige profielfoto ingesteld waarbij je zult zien dat de likes en reacties behouden zijn gebleven en er geen kopie is gemaakt van de foto.

Geen meldingen naar vrienden in 2 stappen

Wat vind jij van deze tip? Uiteindelijk is de omslagfoto zelf, wel altijd public. Wanneer je nieuwe profielfoto is gewijzigd, maakt Facebook daar automatisch een bericht van dat op je tijdlijn komt te staan.

Als je jouw Facebook profielfoto wilt wijzigen zonder je vrienden hiervan op de hoogte te stellen, dan moet je rekening houden met 2 zaken:.

Laat een reactie achter Klik hier om te stoppen blof morgen wordt het beter je reactie Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe kan ik dit doen zonder de reacties etc te verliezen. Een Facebookpagina is per definitie openbaar. Hoi Janou, dat kan zonder problemen en met behoud van de likes. Hoe kan je dat instellen. Alvast bedankt? Dag Walter. De eerdere reactie en likes zijn gewoon behouden gebleven. Tenzij… Zorg ervoor dat je fb profielfoto veranderen zonder melding na het wijzigen van je foto bij het tandwieltje van het geplaatste bericht op je tijdlijn aangeeft dat alleen jij het bericht te zien krijgt!

Wel likes en reacties van vrienden zichtbaar maken

Stiekem je relatiestatus aanpassen Gaat jouw break-up of juist nieuwe relatie niemand iets aan, maar wil je toch echt je relatiestatus updaten?

Beste Walter, Graag wil ik vragen of je nog vragen beantwoord voor dat ik m al ga stellen. Related Blogs.

Hoi Walter. Groetjes Alis. Een Facebookpagina heeft helaas geen optie om de melding aan je netwerk uit te zetten, of zoals in het voorbeeld bij een profiel; de melding te snel af te zijn.

De eerdere reactie en likes zijn gewoon behouden gebleven.

Andere artikelen:

  1. Wouterina - 13.10.2019 12:13

    Dat is namelijk altijd allemaal voor het publiek. Facebook Profielfoto wijzigen zonder meldingen aan vrienden.

    An - 20.10.2019 07:09

    Nog even terug te komen op de vraag van Janou, kun je je foto op de tijdlijn met behoud van de likes en reacties wel of niet kopiëren naar je profiel foto? Posted by Jordi Nieling 22 maart 22 maart

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *