Restaurant huis den deijl

Geplaatst op: 10.10.2019

Alma Oostvogels. Bij de Gouden Rijerzaal is een mooie bostuin die zich prima leent voor recepties buiten. Hotels in de buurt ».

Bedank Monique N. De sfeervolle zalen van Huis Den Deijl schikken zich prima voor een spetterend feest. Hiermee gaat Den Deil veel klanten verliezen. Of het nu binnen of buiten is, Huis Den Deijl is de perfecte locatie voor uw feest.

Na de lunch, koffie met nogmaals kraanwater. We zaten heerlijk buiten in de zon hoewel er na reservering binnen voor ons gedekt was. Heeft u iets te vieren?

Vrijdagmiddag een drankje op het terras van Den Deijl. Beoordelingen filteren. Even een pauze. Ja Nee Weet ik niet zeker. De serveerster raadde de spinaziesoep aan.

Iedereen werd voorzien van een drankje en een heerlijk gebakje van Teurlings. Plaats recensie. Het pittoreske pand in haar mooie landelijke en bosrijke omgeving heeft er niet altijd zo gestaan.
 • Lunch, Brunch. Bedank PEXrobertl.
 • Community Hoe was jouw ervaring?

Contactgegevens

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Wanneer u met 20 of meer personen bij ons wilt komen eten, dan kunt u gebruik maken van onze culinaire gids, waarin aanzienlijke kortingen zijn verwerkt. Gisteren getracht wat te drinken op een van de mooiste terrassen van Breda en omgeving. Het eten is heerlijk, de locatie erg gezellig en mooi. Nederlands

Type reiziger. Ambachtelijke gerechten uit eigen regio. Alles voor een mooi trouwfeest. Bekijk alle 16 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle 93 attracties in de buurt.

Biedt dit restaurant service aan tafel.

Hoe was jouw ervaring?

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Lies Diemers. Pinnen moest binnen gebeuren, waar je vervolgens erg lang staat te wachten eer je wordt geholpen, personeel kent de tafelnummers niet dus ik moest als klant mijn tafelnummer vertellen om vervolgens te ontdekken dat men niet weet wat wij gebruikt hebben.

Heeft u iets te vieren. In klein gezelschap 3x de maaltijdsalade Nioise besteld. Is dit restaurant geschikt voor kinderen!

Waarderingen en beoordelingen 3,0  54 beoordelingen. Meer informatie. Biedt dit restaurant service aan tafel.

Wildavonden

Geschiedenis Het pittoreske pand in haar mooie landelijke en bosrijke omgeving heeft er niet altijd zo gestaan. Na het kopje koffie, vroegen wij om de kaart fir gebracht zou worden. Voorzien van veel houtwerk en antiek, waaronder een prachtige oude buiskachel, kreeg het in die tijd de functie van restaurant. Of het nu binnen of buiten is, Huis Den Deijl is de perfecte locatie voor uw feest.

Jammer… ik denk dat dit ze veel klanten kost. Alle restaurants in Breda weergeven! Bedank Annemieke M. De sfeervolle zalen restaurant huis den deijl Huis Den Deijl schikken zich prima voor een spetterend feest. Bekijk alle 16 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle 93 attracties in de buurt. Service High-tea. Huis Den Deijl ligt verscholen achterin het Mastbos bij Breda.

Meer informatie

Aangekomen rond elf uur op zaterdag, duurde het enige tijf voordat de bediening verscheen. Bedank PEXrobertl.

My husband ordered a bacon, cheese and raisin pancake on this particular visit and about 15 minutes later the waiter said "we have no raisins, so do you just want bacon and apple?

Wie komt aanrijden heeft dan al kunnen genieten van de landelijke omgeving en het romantische aanblik! Geselecteerde filters. Weinig groente, veel mayonaise. Type reiziger.

Andere artikelen:

 1. Özge - 14.10.2019 21:47

  Bedankt voor je hulp!

  Caroliene - 19.10.2019 18:27

  Bedank Wandelaar

  Mitra - 18.10.2019 20:46

  De ideale locatie voor uw bedrijfs- of familiefeest. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *