Nieuwe audi kopen in duitsland

Geplaatst op: 10.10.2019

Wij vinden het belangrijk dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Het kostte mij geen tijd en ze hebben alles met betrekking tot de import voor me geregeld.

Zo kun je een hoop besparen en heb je toch de hulp van onze professionals achter de hand. Logisch dat we blij worden van deze Audi RS6 uit Duitsland toch?

Stappenplan auto import uit Duitsland Stap voor stap informatie, zo kan ook jij met veel voordeel een Duitse auto importeren. Stappenplan auto importeren. Uitgebreid zoeken. Veel dank ervoor! En dan ook nog binnen mijn budget, met een lage km stand en een bouwjaar dat niet richting mijn g

Het komt echter wel eens voor dat een auto minder dan 6! De grootste kostenpost is waarschijnlijk de BPM die je aan de Belastingdienst betaalt, nieuwe audi kopen in duitsland. Doe er je voordeel mee. Ik heb de Dasgroep via via leren kennen. Is dit een probleem. Maak je gebruik van onze importservice dan beschik je altijd over het juiste, geldige importkenteken!

 • Dit betekent dat je —naast het prijsvoordeel op de aanschaf- ook kunt profiteren van een BPM die veel lager ligt dan die van een nieuwe auto. Waarschijnlijk heeft u uw auto al op het oog, of u heeft er al een gekocht in Duitsland.
 • Wij hanteren te allen tijde  het voordeligste BPM regime en werken met hetzelfde officiële aangifte en calculatie programma als de Belastingdienst Douane waardoor onze BPM aangiftes gegarandeerd worden geaccepteerd en u zich geen zorgen hoeft te maken om onverwachte extra kosten, naheffingen of onnodige vertraging. This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Auto Kopen in Duitsland? Altijd Chassisnummer opvragen!

Als particulier ook als Nederlander heb je dan namelijk altijd recht op 12 maanden garantie. Zoek een auto op Hertz Gebrauchtwagen Europcar: 2ndmove. Een Audi importeren uit Duitsland? Koop je de auto zakelijk, dan moet je altijd BTW aangifte doen in Nederland. Voor extra zekerheid is het echter aan te raden voornamelijk naar aanbod van officiële Audi dealers te kijken.

 • Ben je mens en zie je dit veld , laat het dan leeg.
 • DAS Groep: wat een super bedrijf. Afhankelijk van je wensen en je budget dien je voor jezelf de afweging te maken of je een nieuwe of gebruikte auto wilt gaan kopen.

Audi A4 Avant importeren Audi? Maar liefst We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Nog geen auto op het oog. Deze agressieve reactie laat des te meer zien dat je in Duitsland een koopje kunt scoren.

Het importeren van een Audi: hoe werkt dit?

Ze staan meestal ook in de advertentie maar we zien dat dit helaas nog wel eens afwijkt met wat er op papier staat. Auto Kopen in Duitsland? Zelfs het onderhandelen over de prijs kun je aan ons overlaten. Dit betekent dus dat een auto die 2 jaar oud is, en 5.

Dan kun je altijd nog terecht op de volgende pagina. Alles netjes geregeld, geen omkijken naar, zo kan ook jij met veel voordeel een Duitse auto importeren.

Kilometerstand van 5. Wij heten u van harte welkom in onze showroom. Zelfs het onderhandelen over de prijs kun je aan ons overlaten.

Laten we even eerlijk zijn…

Daarna gaat de tweedehands Audi op transport naar Nederland. Das Import heeft er haar bedrijf van gemaakt het kopen en importeren van een auto uit Duitsland van A tot Z te begeleiden. De praktijk leert dat occasions met een leeftijd van tussen de zes en 36 maanden oud in werkelijkheid vaak minder hard afschrijven dan wat de afschrijvingstabel van de Belastingdienst Douane voor de BPM bij invoer zou doen geloven.

 • DAS Groep: wat een super bedrijf.
 • Neem dan contact met ons op of vraag meteen een gratis kostenindicatie met BPM berekening aan.
 • Koop géén Audi die jonger is dan 3 maanden of minder 3.
 • Dit werd een leuk gesprek met als resultaat een zoektocht.

Audi R8 uit Duitsland. Als je niet in de mogelijkheid bent om een nieuwe auto aan te schaffen vanwege […]. Elle van Rijn Actrice. Nadat de Audi is gearriveerd, kan tot import in Nederland worden overgegaan. Je moet de auto laten staan als: De onderhoudshistorie is niet compleet De verkoper staat geen proefrit toe De verkoper wilt niet aangeven dat de auto schadevrij is Je onderbuikgevoel zegt nee.

Audi A6 Avant uit Duitsland Audi. Wij zorgen nieuwe audi kopen in duitsland voor dat uw import auto zorgeloos naar Nederland komt en ingevoerd wordt tegen het laagste BPM bedrag mogelijk.

Via via kwam ik bij Das Import terecht en zij hebben de invoer uit Duitsland voor mij uit handen genomen voor een alleszins redelijk bedrag, nieuwe audi kopen in duitsland.

Audi uit Duitsland, waarom?

Piet Otte Orthodontist te Breda. Importkosten Das hielp mij snel en uitstekend, tegen een hele goede prijs.

Stap voor stap informatie, zo kan ook jij met veel voordeel een Duitse auto importeren. Audi R8 uit Duitsland.

Andere artikelen:

 1. Carlin - 11.10.2019 13:49

  Veel dank voor jullie goede zorgen.

  Esra - 12.10.2019 19:16

  Audi A6 Avant importeren uit Duitsland Audi. Voer de URL van een geadverteerde importauto in voor een berekening.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *