Beleidsregels schuldhulpverlening gemeente den haag

Geplaatst op: 11.10.2019

Home Algemeen. Als uw schuldeisers meewerken, kan dit ongeveer dagen duren. Dan kunt u schuldhulpverlening aanvragen bij de gemeente.

Heeft u nog vragen? Ook een boete is een schuld doet mee aan de verplichte cursussen probeert uw inkomen te verhogen geeft minder geld uit, bijvoorbeeld door abonnementen op te zeggen geeft alle wijzigingen in uw situatie ook uw telefoonnummer door geeft de gemeente toestemming uw budget een tijd voor u te beheren of u accepteert een bewindvoerder die de rechter heeft aangewezen Kijk voor meer informatie over de voorwaarden op Beleidsregels schuldhulpverlening De gemeente zoekt dan contact met uw schuldeisers.

Dan kunt u deze belenen bij het Pandhuis. Dit heet het minnelijk traject.

Zo voorkomt u dat u in de toekomst weer financile problemen krijgt. Neem de brief mee waarin de datum van de afsluiting of ontruiming staat. Kosten Gratis. U krijgt daarvan een overzicht. In geval van crisis Dreigt u uit huis gezet te worden.

Komt u in aanmerking voor schuldhulpverlening?
 • Dit duurt maximaal 8 weken.
 • Hierin staat hoe de gemeente samen met andere organisaties en instellingen in de stad ervoor wil zorgen dat Hagenaars met schulden geen grote problemen krijgen.

Gaan alle schuldeisers akkoord? Kosten Gratis. Juridische hulp Vindt u dat een schuld niet terecht is? Informatie over welke instanties u verder kunnen helpen, vindt u op Hulp bij administratie en financiën. Dan begint u met aflossen. De gemeente heeft een samenvatting gemaakt van haar beleid voor schuldhulpverlening.

 • Dan kunt u deze belenen bij het Pandhuis. Na 3 jaar heeft u uw schulden afgelost of worden door uw schuldeisers kwijtgescholden.
 • Beleid schuldhulpverlening De gemeente heeft een samenvatting gemaakt van haar beleid voor schuldhulpverlening. Dan kunt u contact opnemen met SZW.

Heeft u nog vragen. Vindt u dat een schuld niet terecht is. De gemeente kijkt hoeveel u kunt aflossen. Dit duurt maximaal 8 weken. Meer informatie over zelf schulden oplossen vindt u op Zelf schulden aflossen en voorkomen. Na dit intakegesprek neemt de gemeente een besluit of u hulp krijgt bij uw schulden. Die beleidsregels schuldhulpverlening gemeente den haag u bijvoorbeeld om goede keuzes te maken bij uw uitgaven.

Betalingsvoorstel

Met de lening betaalt het GKB de schuldeisers in 1 keer af. Kosten Gratis. Schuldbemiddeling of saneringskrediet. Dan kunt u gratis juridische vragen bij het juridisch loket of via de gemeentelijke raadslieden.

Juridische hulp Vindt u dat een schuld niet terecht is. U kunt en wilt de afspraken nakomen om uw schulden af te lossen. Dan begint u met aflossen. Home General en English nl Nederlands. Gaan alle schuldeisers akkoord.

Voorwaarden

Bent u in het bezit van een eigen woning en heeft u financiële problemen? Dan zoekt de gemeente eerst naar een oplossing met uw schuldeisers. Als u een schuldregeling heeft via de gemeente is het een voorwaarde dat elke maand in ieder geval het bedrag dat aan schuldeisers toekomt, wordt gereserveerd via budgetbeheer. Neem de brief mee waarin de datum van de afsluiting of ontruiming staat.

Dit bedrag is op basis van uw inkomen. Als u een schuldregeling heeft via de gemeente is het een voorwaarde dat elke maand in ieder geval het bedrag dat aan schuldeisers toekomt, wordt gereserveerd via budgetbeheer. Met de lening betaalt het GKB de schuldeisers in 1 keer af.

Dit kan op de volgende manieren gebeuren:? Bent u verslaafd of heeft u ernstige psychische problemen. Kijk beleidsregels schuldhulpverlening gemeente den haag meer informatie over het oplossen van uw schulden op Schuldhulpverlening, beleidsregels schuldhulpverlening gemeente den haag. De website helpt mensen met beginnende financile problemen een oplossing te vinden.

Hierin staat hoe de gemeente samen met andere organisaties en instellingen in de stad ervoor wil zorgen dat Hagenaars met schulden geen grote problemen krijgen. Neem voor meer informatie contact op met SZW Klantenservice!

On this page

Voorwaarden U: maakt geen nieuwe schulden. Kijk voor meer informatie over het oplossen van uw schulden op Schuldhulpverlening. Neem voor meer informatie contact op met SZW Klantenservice.

De gemeente zoekt dan contact met uw schuldeisers. De gemeente doet daarna een betalingsvoorstel aan uw schuldeisers. De gemeente kijkt hoeveel u kunt aflossen.

Andere artikelen:

 1. Milla - 18.10.2019 10:01

  Zijn uw schulden nog niet problematisch?

  Sophie - 16.10.2019 01:04

  Na dit intakegesprek neemt de gemeente een besluit of u hulp krijgt bij uw schulden. Heeft u nog vragen?

  Annelou - 16.10.2019 15:26

  Schuldhulpverlening aanvragen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *