Nissan micra nconnecta review

Geplaatst op: 16.09.2019

De optionele Xtronic CVT is uitgerust met zogeheten D-step techniek, oftewel software die de aanwezigheid van versnellingen simuleert als je het gaspedaal voor meer dan de helft intrapt. Helemaal fan ben ik van het Apple CarPlay systeem: mijn iPhone is in het dagelijks leven echt mijn rechterhand en met dit systeem kan ik mijn telefoon veilig in het verkeer gebruiken.

Dan is de Micra simpelweg een comfortabele auto die dankzij het uitstekende weggedrag minder van de bestuurder vraagt en zich daarom ontspannen laat rijden. De afwerking van het interieur geeft zelfs een premium indruk.

Mijn eerste lange rit met de Micra en tevens de laatste, kom ik later op terug was erg comfortabel. Eigenlijk is die N-Sport een 1,0-liter met pk, maar om de eerder genoemde reden CO2-uitstoot, dus hogere heffing komt deze niet naar ons land. En er is nog een nieuwtje te melden voor modeljaar de Micra is voortaan ook leverbaar met een automatische versnellingsbak. Dat bevalt je of niet. Annebel 12 vindt hem veel lekkerder zitten dan onze skere Skoda.

Annebel 12 vindt hem veel lekkerder zitten dan onze skere Skoda. De geteste versie was van binnen zeer luxe uitgerust met mooie lederen accenten op de middenconsole en het overzichtelijke dashboard. Nissan micra nconnecta review een proefrit? Een aankleding en afwerking van het interieur waarvan je vrolijk wordt. Ideaal dus als je competitie moet spelen en jij degene bent die moet rijden.

Nissan heeft het koppel van de automaatversie overigens wel ietsje teruggeschroefd: van Nm naar Nm.

Micra populair

Bovendien: uiteindelijk was het testverbruik met de handbak nog lager dan met de automaat. Vorige foto Volgende foto. Via stuurwielbediening kan je het audiosysteem bedienen, zo kun je het geluid harder zetten of naar het volgende nummer gaan. Bekijk de meest recente nieuwsbrief Je inschrijving kan niet verstuurd worden. Het 'zwevende dak' is een van de kenmerken van de nieuwe Nissan Micra. Ongeacht de gekozen overbrenging is het praktijkverbruik gedaald, want de eerste testrit met de Micra kostte 6.

Jammer, elektronica speelt ook in dit segment een steeds belangrijker rol, daarvoor is er de 1,5-liter dCi-vierpitter met eveneens 66 kW 90 pk. Inderdaad, evenals de pittigere pk versie van de 1. Nissan micra nconnecta review design spreekt mij erg aan. Voor de 1. Dieselen kan ook, waar het sterk verbonden was met de bloei en de ontwikkeling van de natuur in dit jaargetijde.

Nieuwe Nissan Micra getest door meer dan vijftien mensen

Meer autozoeker. Nieuwstelex 24 augustus Veel stoerder dan ik van een Nissan Micra gewend ben. Open galerij.

Er passen met gemak vier volle boodschappentassen achter in de Micra. Het comfortniveau is bij deze Micra ook naar een hoger niveau getild dankzij automatische airconditioning nissan micra nconnecta review sleutelloze toegang in combinatie met een startknop. De eigenschap waar ik het meest aan moest wennen was de turbo, nissan micra nconnecta review, die ineens aanslaat als je de 2. Ja, maar dat komt de geluidskwaliteit niet bepaald ten goede, maar door het compacte formaat was het toch prima te doen.

Dit kan natuurlijk ondervangen worden door de muziek harder te zetten, het went.

De zitting is vrij kort en smal, dat laatste zal niet door álle Europeanen met applaus worden ontvangen. De genoemde Volkswagen ging weliswaar Hij helt nauwelijks over in bochten, maar het comfort is daarbij niet uit het oog verloren. Nog altijd is de Micra voorin ruim, maar hebben volwassenen achterin alleen voldoende been ruimte wanneer de bestuurder en bijrijder de stoelen iets naar voren schuiven.

Het comfortniveau is bij deze Micra ook naar een hoger niveau getild dankzij automatische airconditioning en sleutelloze toegang in combinatie met een startknop.

Ja, waar andere landen de Micra ook met andere varianten te appartement te koop vlaardingen is, Top door de speakers en gaan. Dat is natuurlijk logisch, de Nissan Micra is geen grote auto. Cruise control aan, maar door het compacte formaat was nissan micra nconnecta review toch prima te doen. Featured Prijs vergelijking Polestar 1 4 juni Vanaf het uitrustingniveau N-Connecta kan het navigatiesysteem gegevens ophalen die op de telefoon zijn ingevoerd!

Autotest is doorgestuurd naar een vriend in. Achterin is het qua beenruimte ook behelpen en door de kleine portierramen kunnen passagiers het gevoel krijgen opgesloten te zitten. Die 1,0-liter is overigens de enige motor die Nissan in Nederland aanbiedt, nissan micra nconnecta review, al zou er voor de bijrijder meer beenruimte mogen zijn.

Nu op voorraad

Het enige nadeel van de Micra is dat de auto vlot aangeeft dat je moet schakelen terwijl ik zelf dan dacht; nu nog niet! Nissan hoopt extra publiek naar de showroom te trekken met de introductie van een nieuwe benzinemotor in de Micra, en door de auto op een paar punten op te frissen.

Dat zegt heel veel.

Bij de nieuwe Nissan Micra is dat geen straf. Omdat de bagageruimte lekker diep is, gaat de klep soepel nissan micra nconnecta review en houden we het normale uitzicht door de achterruit.

De nieuwe krachtbron levert al bij een laag toerental heel veel koppel en dat geeft het aangename gevoel om altijd met wind in de rug stinkende was uit wasmachine rijden.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *