Hoe meet je taillemaat broek

Geplaatst op: 11.10.2019

Wekelijks worden er vele persoonlijke vragen gesteld. Je kunt de broek tevens aantrekken en met je rug recht tegen de muur gaan staan om je binnenbeenlengte zo op te meten en te controleren.

Ook al lijkt het of je ineens 3 maten groter moet maken dan je gewend bent, dat geeft niks. Dit is afhankelijk van de pasvorm en het merk. Wellicht staat je vraag daar tussen en ben je snel geholpen. Met vriendelijke groeten, Mario. Taillemaat en heupmaat opmeten Voor het bepalen van de juiste pasvorm is het belangrijk dat je eerst de afmetingen opneemt zodat je het juiste aantal centimeters van de omtrek weet.

Lengte van een broek die me nu goed past door de kleer maker is

In de assortimenten van de verkoop zie ik hoofdzakelijk lengtematen enz. Beste De Bie, Voor heren is het belangrijk om de omvang van de heupen te weten. Het meetlint moet op hoe meet je taillemaat broek huid liggen voor de perfecte maat. Taillemaat en heupmaat opmeten Voor het bepalen van de juiste pasvorm is het belangrijk dat je eerst de afmetingen opneemt zodat je het juiste aantal centimeters van de omtrek weet.

Echter is dit niet zo. Zorg ervoor dat je het meetlint niet te strak of te los om je middel doet bij het meten.

  • Op basis van je lengte kan ik dat niet zeggen. John zegt: 13 mei, om
  • Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Als je een broek wilt opmeten zodat je weet welke maat broek je moet kopen, gebruik dan je favoriete broek.

ZOEK OP CATEGORIE

Als je alleen aan het meten bent, plak het meetlint dan met plakband aan de binnenkant van je hak of de onderrand van je broek wat je voorkeur heeft en meet dan naar boven toe. Charlotte zegt: 29 mei, om Behalve de breedte- en lengtematen die in Nederland veel worden gebruikt, kunnen er internationale maten maar ook eigen landelijke broekmaten worden gebruikt. Ik hoop dat u mij wilt helpen met de maten. Km zegt: 20 juli, om Dit vanwege de verhouding tussen de taille en beenlengte.

Maar de maat zoals boven aangegeven ken ik niet, vandaar mijn verkeerde keuze. De hoe meet je taillemaat broek grote merken gebruiken gelukkig nog steeds een breedtemaat en een lengtemaat. Met een maattabel kun je precies zien welke maatvoering jouw het beste past. Herenbroek maatkomt dat overeen met een jeansmaat 32. Anoniem zegt: 2 september, om Ik zou als ik jou was een broek maat 40 proberen.

Jeansmaten of broekmaten?

Als je weet wat je maten zijn is het gemakkelijker om een goed passende broek te kopen en bespaar je de tijd die je anders in het pashokje doorgebracht zou hebben. Zorg ervoor dat je het meetlint niet te strak of te los om je middel doet bij het meten.

Meten is weten Neem nooit zomaar de maat die je meestal in de winkel ook hebt. Zo kun je zelf ontspannen staan terwijl iemand anders je maten neemt.

Meet je natuurlijke taille op. Deze vakantiehuis met omheinde tuin ameland namelijk smaller in de breedtemaat en heeft een langere lengtemaat. Ik merk zelf dat er veel vermaakt wordt op het gebied van broeken.

Meet vanaf je lies tot de grond met een meetlint de afstand in centimeters op, hoe meet je taillemaat broek. Ik hoop dat u mij wilt helpen met de maten. Is het een broek dat meer op de taille zit dan kun je beter kiezen voor een maat ! Vaak worden de lengtematen hier in centimeters aangegeven.

54 vragen over “Broekmaten”

De meeste tabellen stoppen echter bij een lengtemaat Broekmaten gaan per lengtemaat en breedtemaat, dit wordt ook wel de taillemaat genoemd.

Dit is het dunste gedeelte van je lichaam, tussen je ribben en je navel. Op die manier zul je het meetlint niet te strak aantrekken.

Als je voor mij de beenlengte wilt opmeten samen met de taillemaat of heupmaat dan kan ik op basis daarvan een jeansmaat berekenen. Zit er verschil in de sportbroeken maten tov de normale broekmaten. Op die manier weet je of een patroon voor jou te lang of te kort is en kun je het aanpassen voor een betere pasvorm. De Bie zegt: 25 mei, hoe meet je taillemaat broek, om Alvast bedankt. Probeer te gaan staan zoals je normaal ook doet, terwijl je de juiste houding aanneemt.

Wij geven je direct een duidelijk antwoord op je vraag.

{{var product.name}}

Meet de hoogte van de tailleband op aan de voorkant van de broek. Dit is echter ook bedoeld om je lichaamsmaten nauwkeurig op te meten, en niet alleen je broek. Wanneer je de voorkant opgemeten hebt vermenigvuldig je het getal met twee om de volledige afmeting te krijgen.

Confectiemaat of internationaal?

Bedankt voor je vraag over broekmaten! Gebruik een broek die je niet te vaak gedragen hebt zodat je realistische afmetingen krijgt. Deze is namelijk smaller in de breedtemaat en heeft een langere lengtemaat.

Andere artikelen:

  1. Alice - 19.10.2019 12:46

    Deze zijn hieronder te bekijken. Het is maar een getal!

    Jur - 19.10.2019 03:17

    Hoi Stijn, Qua lengte val je nog in de kindermaten.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *