Corpus reis door de mens review

Geplaatst op: 10.10.2019

Het was heel interessant. Het was een leuke ervaring om mee te maken. Je moet er echt de tyd voor nemen.

Please pay attention to our content guidelines before you post your review. Leuke en leerzame middag gehad. Alleen jammer dat we ivm drukte te lang moesten wachten om de spellen te kunnen doen. Super mooi. Nul interactie en ook onlogische volgorde.

Ook heeft het geheel mijn verwachtingen overtroffen. Mooi gemaakt. En wil er graag nog een keer heen. Bevruchting word met Jip en Janneke taal uitgevoerd. De reis door het lichaam is geweldig goed flitsend en boeiendmaar die hallen met spelletjes voor onze kleinkinderen 6 en 8,5 niet leuk.

Zowel de rondleiding als het interactieve gedeelte was meer dan de moeite waard. Informatief en leuk. Volledige weergave.
 • Corpus is zeer leuk en mooi gemaakt, maar het interactieve deel viel tegen omdat bijna alle interactieve onderdelen overbezet waren door schoolgaande jongeren. We hebben zoveel geleerd.
 • Verder erg leuk en mooi gemaakt.

Visitor information

Jedoch sollte man reservieren. Is deze attractie een "must-see" -locatie? Onze dochter heeft zelfs gewonnen. Meer talen. Dat is interactiever en voelt vrijer.

Goed en interessante belevenis. Het was erg leuk, het meeste weet je al wel maar het wordt leuk verteld en uitgebeeld met 3D? Ontdek je eigen. Mijn kleinzoon 8 jaar wil graag naar dit museum.

User account menu

Interessant op een leuke manier! Perfecte presentatie van het menselijk lichaam. Leuk en leerzaam. Leuk uitje waar je al snel een uur of 2 zoet mee bent: ook het 'zelf doen' gedeelte van de tour vinden de kids geweldig.

Ze hebben tijdens de tour hun ogen uitgekeken en vonden het heel interessant. Medewerkers wacht gewoon even bij het openen van het deurtje. De jonge dame vroeg al ruim 2 jaar om hier naar toe te gaan, corpus reis door de mens review.

Leuke, informatieve en interessante bezigheid voor de kinderen! Opa en Oma met twee kleinkinderen 8 en 10 bezochten Corpus voor het eerst. Tweede helft konden we zelf spelletjes doen om nog meer te weten te komen.

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

Beoordeling een 8. Duits Als een sneltrein er doorheen. Vond het erg tegenvallen.

Opvallend was dat er veel corpus reis door de mens review jonge kinderen met ouders waren. Ons groepje bestaat uit ongeveer 12 personen. We vonden het zeer interessant en in duidelijke taal zodat onze dochter van 10 het ook goed begreep. Ook al weet je genoeg over de functies van het menselijk lichaam, toch vonden we de beleving van binnen uit, Nederlands Spaans, verzoening en reinheid van de mensenziel. Voor de tweede keer naar Corpus geweest en vond het weer zo leuk en leerzaam?

Maar voor een gezinsuitje vind ik het te duur. Wel erg erg veel Hoe samen te vatten. Maar hier werkten veel van de apparaten niet en alles was vies.

Hoofdnavigatie

Restaurants in de buurt Bekijk alle 17 restaurants in de buurt. Dochter van 8 vond het leuk en begreep ook wat er werd gezegd. Corpus was te veel voor mijn dochter. Would not go again.

Ze heeft toch nog genoten. We vonden het echter erg jammer dat we tijdens het eerste uur niet mochten fotograferen en we hebben ook niet begrepen waarom dat dan wel niet mocht. Een wandeling door het menselijk lichaam.

Tijdens de interactieve games is het geluid niet te horen.

Andere artikelen:

 1. Etienne - 13.10.2019 23:58

  Corpus 'reis door de mens' is a museum in Oegstgeest in the Netherlands. Veel informatie op een speelse manier gebracht.

  Nevil - 18.10.2019 01:09

  Helaas waren mijn verwachtingen iets te hoog. Vond het alleen jammer dat je geen foto,s mocht maken.

  Natanja - 17.10.2019 00:51

  Leuk, leerzaam, goed verzorgd, echt een aanrader om naartoe te gaan.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *